Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage zorgt voor zichtbare huidverbetering en is daarnaast erg ontspannen en aangenaam. De huid krijgt een liftend effect, de huidteint verbetert en rimpels, kraaienpootjes en littekens worden aanzienlijk minder zichtbaar. Bovendien krijgt uw huid een mooie glans. 

Wat is een bindweefsel massage?

Bij bindweefselmassage worden de dieper gelegen huiddelen gemasseerd en zo wordt de kern van het huidprobleem aangepakt. De huiddoorbloeding wordt gestimuleerd, de huidstructuur verjongd en het bindweefsel verstevigd. Door de verbeterde doorbloeding is de huid bovendien beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Dit voorkomt rimpels, verklevingen of acné. 

Vooraf doen we een reinigen om de huid schoon en vrij van product te krijgen. Naderhand zal er een dagcreme worden aangebracht.

 

Het beste en snelste resultaat krijg je als je in korte tijd meerdere behandelingen ondergaat. Wij adviseren dan ook om de eerste weken te starten met één of twee massages per week. Bij de intake informeren wij je graag over de mogelijkheden en het aantal behandelingen dat we verwachten nodig te hebben. 

Bij de volgende gezichtsbehandelingen zit een bindweefselmassage al inbegrepen: 

• Beauty-flash 

• Instant Lift

Interval

1x per week in kuurvorm.

Advies 

Afhankelijk van de indicatie en jouw huidconditie wordt er besproken en geadviseerd hoeveel behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. 

 

20161201_9609-600x400
  • Vale vermoeide huid
  • Acne
  • Littekens
  • Huidveroudering
  • Doffe huid
  • Hals en decolleté

FAQ

Doet het pijn?

Nee, het mag wat gevoelig zijn maar absoluut niet pijnlijk zijn. Wij passen hem aan en bouwen de intensiteit op. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van het huidprobleem en huidconditie. hoe dieper de problemen liggen hoe meer behandelingen we nodig hebben. 

Is het geschikt voor de gevoelige huid?

Ja ook voor de gevoelige huid is deze behandeling geschikt. We kunnen hem helemaal aanpassen op de huid, wat de conditie of huidtype ook is. 

Is dit mogelijk bij zwangerschap?

Nee helaas is deze niet geschikt tijdens zwangerschap of borstvoeding. 

Zie je altijd resultaat?

Ja je ziet altijd resultaat, direct na de behandeling.

Ben je rood na de behandeling?

Ja de huid is inderdaad wat rood, gelukkig hebben we de medische foundation om dit te camoufleren. 

Contact

Vragen? Let us know!

info@cottonclinic.nl