Bindweefsel massage

Een bindweefselmassage is een intensieve massage van je gezicht en zorgt voor een zichtbare huidverbetering. Daarnaast is het zeer ontspannend. De huid krijgt een liftend effect, de huidteint verbetert en rimpels, kraaienpootjes en littekens worden aanzienlijk minder zichtbaar. Bovendien krijgt je huid een mooie gloed en wie wil dat nou niet?

Wat is een bindweefsel massage?

Bij een bindweefselmassage worden dieper gelegen huidlagen stevig gemasseerd. Hierdoor wordt de huiddoorbloeding gestimuleerd, de huidstructuur verjongd en het bindweefsel in de huid verstevigd. Door de verbeterde doorbloeding, is de huid bovendien beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Dit voorkomt rimpels, verklevingen en acne. Zo wordt de kern van het huidprobleem aangepakt.

Voor welk huidprobleem?

Een bindweefselmassage is onder andere geschikt om de volgende veel voorkomende huidproblemen te behandelen:

– vale en vermoeide huid

– acne

– littekenvorming

– verouderde huid

Staat jouw huidprobleem hier niet bij? Dan adviseren we je graag over de beste behandeling voor jouw huidprobleem. Wist je trouwens dat we ook bodybindweefselmassages aanbieden in Zaandam en Amsterdam? Klik hier voor meer info

Tip! Bij de volgende gezichtsbehandelingen zit een bindweefselmassage inbegrepen: de facial Beauty-flash en de I-peel Instant Lift. Bij deze behandelingen wordt je huid optimaal gestimuleerd en zie je binnen 24 uur prachtig resultaat. Superfijne behandelingen om een bindweefselmassage eens uit te proberen!

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Het beste en snelste resultaat krijg je als je in korte tijd meerdere behandelingen ondergaat. We adviseren dan ook om de eerste weken te starten met één of twee massages per week. Daarna is het voor een blijvend resultaat aan te raden je huid regelmatig te laten “bindweefselen”, één keer in de vier tot zes weken zou voldoende moeten zijn. Tijdens het intake-gesprek informeren we je graag over de mogelijkheden en het aantal behandelingen dat we verwachten nodig te hebben. Bij de Beauty-flash en de Instant Lift–behandelingen zit al een bindweefselmassage, twee in één dus: een superfijne gezichtsbehandeling én een bindweefselmassage!

Thuis aan de slag

Wil jij het resultaat optimaliseren en onderhouden thuis? Wij raden je dan aan om aan de slag te gaan met de Milu Beauty workout tool om je huid thuis los te rollen en soepel te houden.

Floor legt het je uit in deze video hoe jij je huid los kunt rollen.

Samen op weg naar jouw mooiste stralende huid

  • Aangesloten bij het ANBOS
  • NVCG Gecertificeerde Artsen
  • Ook in de avonden geopend

Bindweefsel massage reserveren?

We bieden bindweefsel massages aan in zowel Zaandam als Amsterdam.