Bindweefselmassage in Amsterdam Noord

Een bindweefselmassage is een intensieve massage van je gezicht en zorgt voor een zichtbare huidverbetering. Daarnaast is het zeer ontspannend. De huid krijgt een liftend effect, de huidteint verbetert en rimpels, kraaienpootjes en littekens worden aanzienlijk minder zichtbaar. Bovendien krijgt je huid een mooie gloed en wie wil dat nou niet?

Wat is een bindweefselmassage?

Bij een bindweefselmassage worden dieper gelegen huidlagen stevig gemasseerd. Hierdoor wordt de huiddoorbloeding gestimuleerd, de huidstructuur verjongd en het bindweefsel in de huid verstevigd. Door de verbeterde doorbloeding, is de huid bovendien beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Dit voorkomt rimpels, verklevingen en acne. Zo wordt de kern van het huidprobleem aangepakt.

Doet een bindweefselmassage pijn?

Nee, een bindweefselmassage doet geen pijn. De massage kan gevoelig aanvoelen maar deze mag absoluut niet pijnlijk zijn. We zijn erin getraind om hier dan ook rekening mee te houden en de massage af te stemmen op jouw jouw gevoeligheid. 

Gezichtsbehandelingen met bindweefselmassages

Bij deze combinatie behandelingen zit een bindweefsel massage inbegrepen

Bij de Beauty Flash, Instant Lift en Instant filter facial gezichtsbehandelingen zit een bindweefselmassage inbegrepen. Bij deze behandelingen wordt je huid optimaal gestimuleerd en zie je binnen 24 uur prachtig resultaat. 

Door de bindweefselmassage zijn mijn lijntjes minder aanwezig en ziet mijn gezicht er zachter uit. Ook is de behandeling nu erg ontspannend aangezien mijn bindweefsel soeper is.
Petra
Schrijfster

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het beste en snelste resultaat krijg je als je in korte tijd meerdere behandelingen ondergaat. We adviseren dan ook om de eerste weken te starten met één of twee massages per week. Daarna is het voor een blijvend resultaat aan te raden je huid regelmatig te laten “bindweefselen”, één keer in de vier tot zes weken zou voldoende moeten zijn. Tijdens het intake-gesprek informeren we je graag over de mogelijkheden en het aantal behandelingen dat we verwachten nodig te hebben.

Light kuur €190: Deze bevat 5 behandelingen met een korting van €35 

Intense kuur €360: Deze bevat 10 behandelingen met een korting van €90

Thuis aan de slag

Wil jij het resultaat optimaliseren en onderhouden thuis? Wij raden je dan aan om aan de slag te gaan met de Milu Beauty workout tool om je huid thuis los te rollen en soepel te houden. 

Voor wie is een bindweefselmassage geschikt?

Bindweefselmassages worden vaak ingezet om de volgende indicaties te behandelen: een vale of vermoeide huid, acné, littekenvorming, een verouderde huid, fijne lijntjes en een slecht doorbloede huid.

Boek de behandeling

FAQ

Doet het pijn?

Nee, het mag wat gevoelig zijn maar absoluut niet pijnlijk zijn. Wij passen hem aan en bouwen de intensiteit op. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van het huidprobleem en huidconditie. hoe dieper de problemen liggen hoe meer behandelingen we nodig hebben. 

Is het geschikt voor de gevoelige huid?

Ja, ook voor de gevoelige huid is deze behandeling geschikt. Wel wordt er voorzichtiger gebindweefseld op couperose of rosacea huid.

Is dit mogelijk bij zwangerschap?

Ja, dit kan! Let op: bindweefselmassages kunnen tot maximaal de 7e maand van je zwangerschap.

Zie je altijd resultaat?

Ja, je ziet altijd resultaat, direct na de behandeling.

Ben je rood na de behandeling?

Ja, de huid is inderdaad wat rood, gelukkig hebben we de medische foundation om dit te camoufleren.