Bio Peeling / Kruidenpeel

De Bio Peel is een 100% natuurlijke kruidenpeeling die je huidcellen van voedingsstoffen voorzien en zo van binnenuit voor huidverbetering zorgt. 

Met een zichtbaar resultaat!

De behandeling

Wat is een Bio Peel / Kruiden peeling?

De Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen. 

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Na de Bio Peel is de huid diep gereinigd en voelt je huid glad en zacht aan.

Algen en Kruiden

Wat de Bio Peel zo uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden en algen. De mix is een poeder, die vlak voor gebruik ‘geactiveerd’ wordt met de Bio Peel-gel. Door de kruiden en algen samen te voegen met de gel, verandert de cellulaire structuur van de kruiden en algen, waardoor deze erg goed opgenomen worden door de huid. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking.

Huidverbetering van binnen uit

De Bio Peel richt zich met name op de basaalcellenlaag. Hier liggen de stamcellen van de huid. Deze stamcellen delen zich in huidcellen en maakt collageen en elastine aan. Als de productie van nieuwe huidcellen afneemt wordt de huid dun en kwetsbaar. Wanneer de basaalcellenlaag in een slechte conditie is, zijn de huidcellen die ontstaan ook niet van goede kwaliteit. De huid kan er dan rood, dof of vaal uitzien en soms ontstaat er ook een onrustig huidoppervlak.

Door de intensieve voeding van de basaalcellenlaag tijdens de Bio Peel, worden ook de stamcellen voorzien van de benodigde voedingsstoffen. Dit resulteert in meer gezonde huidcellen en dus ook in huidverbetering van binnenuit!

Eerste keer?

Bij de eerste behandeling boeken we altijd een (gratis) huidscan. Aan de hand van deze scan kunnen wij inschatten welke behandeling we gaan doen en hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Weet jij niet welke peeling je moet boeken? Boek dan de signature I-peel. Dit is een level 1 peeling waar we altijd mee starten. Mocht er een andere peeling beter bij jouw huid passen dan kunnen we die altijd op de dag zelf veranderen.

In kuurvorm

Een peeling kuur zal worden ingezet als jij doeltreffend te werk wilt gaan op bepaalde huidproblemen. De interval tussen de behandelingen is 7 tot 14 dagen.

De hoeveelheid peelings die nodig zijn om een huidprobleem te lijf te gaan is afhankelijk van de ernst en soort huidprobleem. 

spa-salonnepro-bio-peel-green-herbal-chinese-herbs-peeling-distributor-wholesale

Wat kunnen wij bereiken met Bio Peel?

Boek een Bio Peel bij Cotton Clinic in Amsterdam.

Veelgestelde vragen

Ben je onder de 18? Dan is het verplicht om schriftelijke toestemming van de ouders/verzorgers te hebben.

We hebben een kuur van 3 behandelingen en van 6 behandelingen waarbij je elke 7 tot 14 dagen komt als interval om je huid intensief te vernieuwen.

Dat hangt af van het huidprobleem en type huid. Bij oppervlakkige indicaties hebben we minder behandelingen nodig dan van diepere problemen. Diepere en ernstige huidproblemen hebben minimaal 6 behandelingen nodig in kuurvorm.

Ja, als je in aanmerking komt voor huidtherapie kun je dit indien je daarvoor verzekerd bent declareren bij je zorgverzekering.

Samen op weg naar jouw mooiste stralende huid

Boek een Bio Peeling bij Cotton Clinic in Amsterdam.

Contact

Vragen? Let us know!

info@cottonclinic.nl

Prijzen

Peelings Level 1 Level 2 Level 3 Instant lift incl bindweefsel Kuur 3 beh level 1-2 Kuur 6 beh level 1-2

Prijzen

€80

€85
€150
€100

€220

€410

Prijzen

Peelings Level 1 Level 2 Level 3 Instant lift incl bindweefsel Kuur 3 beh level 1-2 Kuur 6 beh level 1-2

Prijzen

€80

€85
€150
€100

€220

€410