Biopulse Therapie bij Cotton Clinic

Nieuw bij Cotton Spa en uniek in Nederland: BioPulse Therapie! De BioPulse Therapie is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Ben je op zoek naar een snelle en effectieve manier om je gezicht te verstevigen? Dan is onze nieuwe BioPulse Therapie misschien wel wat voor jou.

Wat is een Biopulse therapie?

De behandeling is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Een masker zorgt voor een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau in je huid en lymfedrainage. De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend.

Het tarief voor een eenmalige behandeling is €95. We bieden ook kuren aan. Meer informatie daarover vind je onderin deze pagina.

Masker

Het masker heeft, naast het oxygenatie effect, ook een enzymatische werking. Dit betekent dat er zuurstof vrijkomt in de huid en tevens heeft het een exfoliërende werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en verstopte poriën ontdaan van de blokkades. 

Het masker wordt hard en geeft een pulserend gevoel aan je huid. Tijdens deze fase wordt er zuurstofrijk bloed naar de huid gevoerd, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt worden. Ook worden afvalstoffen afgebroken en afgevoerd. De spieren van het gezicht worden beter doorbloed en verstevigd, waardoor je huid en je gezichtscontouren er steviger uitzien. 

De huid kleurt na het masker tijdelijk wat rood en vaak zijn er kleine, rode bloedvaatjes te zien. Dat is een positief, niet schadelijk effect. Zuurstofrijk bloed is namelijk helderrood van kleur en wanneer dit naar de huid gevoerd wordt, kan dat zichtbaar zijn.

Kuur

BioPulse in combinatie met Microneedling zorgt voor een 50% effectievere behandeling. Voor een maximaal resultaat is het aan te raden om deze behandeling in combinatie te doen met microneedling. De effectiviteit en extra collageen opbouw wordt zo met maximaal 50% verhoogd.

Een kuur ziet er bijvoorbeeld uit als volgt:

Week 1: Microneedling i.c.m. BioPulse
Week 2: BioPulse
Week 3: BioPulse
Week 4: Microneedling i.c.m. BioPulse

Het tarief voor een kuur van vier combinatie behandelingen is €550.

Week 5: BioPulse
Week 6: BioPulse
Week 7: Microneedling i.c.m. BioPulse
Week 8: BioPulse

Het tarief voor een kuur van acht combinatie behandelingen is €950.

We adviseren om te starten met een intake en eerste behandeling. Tijdens de eerste behandeling komen we tot een diagnose en behandelplan en stemmen we het verwachte aantal benodigde behandelingen af op jouw huid conditie.

Waar helpt een Biopulse behandeling bij?

Anti-Aging, lifting en versteviging

Aanmaak van collageen en elastine

Afvoeren van afvalstoffen en toxinen

Verhelderen van hyperpigmentatie​

Verwijderen van dode huidcellen​

Verwijderen van verstoppingen uit de poriën​

Reguleren van de talgproductie​

Bestrijden van vrije radicalen (= de invloeden van buitenaf die de huid versneld doen verouderen)​

Boek de behandeling

Veelgestelde vragen

Ben je onder de 18? Dan is het verplicht om schriftelijke toestemming van de ouders/verzorgers te hebben.

De 4 behandelingskuur duurt 4 weken. Elke week kom je voor een behandeling. De 8 behandelingskuur duurt 8 weken. 

Dat hangt af van het huidprobleem en type huid. Bij oppervlakkige indicaties hebben we minder behandelingen nodig dan van diepere problemen. Diepere en ernstige huidproblemen hebben minimaal 6 behandelingen nodig in kuurvorm.

Ja, als je in aanmerking komt voor huidtherapie kun je dit indien je daarvoor verzekerd bent declareren bij je zorgverzekering.