Stay at home facials - Geef jezelf een gezichtsbehandeling

HOME PEEL


Binnen blijven kan even wennen zijn. Wat moet je doen als je de hele dag thuis zit? Deze tijd kan je goed benutten door meer tijd aan jezelf te besteden! Zo heeft jouw huid meer te voortduren als je veel thuis zit en heeft jouw huid daardoor meer aandacht nodig.


Waarom een gezichtsbehandeling juist nu zo goed is

We zitten nu in het overgangs seizoen. De verwarming staat niet meer zo vaak aan en dit zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid gaat schommelen. Dit heeft impact op de huid! Je huid kan er droog van worden. Sommige huiden krijgen juist meer puistjes. Dit is een tegenreactie van de huid om droogheid tegen te gaan.De huid moet weer in balans komen. Dit heeft tijd nodig, maar je kan je huid ook een flink handje helpen door haar een goede boost te geven. Door een gezichtsbehandeling te geven met goede ingrediënten houd je jouw huid onder controle. 


Stay At Home Facial Kits 

Wij hebben Stay At Home kits samengesteld. Met de samenstelling van deze kits kan jij een volledige gezichtsbehandeling aan jezelf geven. En dat gewoon in je badkamer!De kits zijn geschikt voor ieder huidtype. Voor de gevoelige, droge, normale, gecombineerde, vette en acne huid. Met deze kitjes kan je minimaal 2 keer jezelf thuis een gezichtsbehandeling geven. Floor van @deskincoach heeft er een tutorial bij gemaakt zodat jij weet wat je moet doen. 


Wat kan je verwachten van de kits? 

De kits zitten bomvol anti-oxidanten, peptides, vitamines en bepaalde zuren die er voor zorgen dat je huid weer in balans komt. Dode huidcellen zullen jouw gezicht verlaten, dus een doffe, grauwe huid gaat weg. Een mooie glans komt er te liggen over de huid nadat je de Stay at Home Facial Kit hebt gebruikt. 


Weg met de puistjes en droge huid en laat de glowy skin maar komen! Bekijk de video hieronder hoe je deze kunt uitvoeren. 


Wil jij je huid een bindweefselmassage geven? Dan geven wij jou hier de tips met een tool om dit zelf uit te voeren. Inclusief video ;-)