Declareren

Declareren

Aanvullende verzekering

Sommige behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar, dit hangt van je zorgverzekering af. Om te kunnen declareren zul je aanvullend verzekerd moeten zijn. In je polis staat waar je rekening mee moet houden. Zorgverzekeraars vergoeden in veel gevallen de hele behandeling of deels. 

Wij zijn aangesloten zijn bij de ANBOS en hebben een AGB-code. 

Geen verwijzing nodig

Wij zijn aangesloten zijn bij de ANBOS en hebben een AGB-code. Dit houdt in dat er (meestal) geen verwijzing nodig is om bij ons een behandeling af te kunnen nemen, tenzij je zorgverzekeraar hierom vraagt. 

Geen eigen risico

Huidtherapie behoort tot de aanvullende verzekeringen. Daarom zal er geen eigen risico betaald hoeven worden.

Wat kun je declareren?

Enkel de behandelingen die betrekking hebben op het huidprobleem die je hieronder ziet. Denk hierbij aan Peelings,hydra therapie en microdermabrasie, microneedling behandelingen, coagulatie en elektrisch ontharen. Dit hangt af van de polis die per zorgverzekering anders is. Wil je meer informatie hierover? Wij helpen je graag verder! 

Zo declareer jij je behandeling

Na de behandeling betaal jij het bedrag en wij sturen jouw per direct een digitale factuur die jij dan ook direct in kunt dienen bij je zorgverzekeraar. Dit kan digitaal of per post. Je zult dan binnen enkele dagen het bedrag op je rekening gestort krijgen.

lighter-1

Hoe kom je in aanmerking?

FAQ

Is er een minimale leeftijd?

Nee, dit heeft echt te maken met de indicaties Kinderen onder de 18 jaar staan onder ouderlijk toezicht op het verkrijgen van deze behandelingen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is per persoon en huid verschillend. Aan de hand van de huidscan kunnen we bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Kan ik ook op iemand anders zijn naam declareren?

Nee, declaraties zijn persoonsgebonden en kunnen we niet onder een andere naam zetten op de verzekering.

Sturen jullie de factuur direct door?

Nee, je zal deze eerst voor moeten schieten en je kunt dan dezelfde dag nog online declareren. Meestal is dit binnen een week terug gestort op je rekening. 

mag ik ook andere behandelingen doen onder de verzekering?

Nee, alleen behandelingen die gerelateerd zijn aan de indicaties kunnen uitgevoerd worden. 

Kan ik mijn verzekering veranderen?

Ja, dit kan altijd voor volgend jaar. Wijzig deze dan voor 31 december om er zeker van te zijn dat je het volgende jaar gebruik kan maken van acne/camouflage of ontharings therapie.

Contact

Vragen? Let us know!

info@cottonclinic.nl