Discovery Facial™ bij Cotton Clinic

Intake

Kom je voor het eerst? Dan starten we met een korte kennismaking om elkaar te leren kennen. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar je al langere tijd mee loopt, of zijn er bepaalde bijzonderheden waar we rekening mee dienen te houden? 

Huid Analyse met de Observ 520

Wanneer je voor de eerste keer bij Cotton Clinic komt, vinden we het belangrijk om vooraf je wensen goed te bespreken en je huid nauwkeurig te analyseren. Dit doen wij met de Observ 520, een apparaat dat  6 verschillende foto’s van je gezicht maakt, om de conditie van je huid goed in kaart te brengen. 

We bespreken waar je tegenaan loopt wat je huid betreft en wat je doelen zijn. Daarnaast is het fijn een duidelijk behandeltraject te hebben voordat je begint met huidverbetering.

Goed om te weten: er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor de huidscan. Tevens zullen we periodiek nieuwe scans maken. Zo heb je naast het met het oog zichtbare resultaat ook inzicht in de verbetering van de conditie van de dieper gelegen huidlagen.

Discovery Facial

Tijdens de Discovery Facial stellen we het behandelplan en de producten af op jouw huid. Je huid wordt tijdens deze behandeling goed gereinigd. Daarbij maken we gebruik van verschillende technieken en producten.

Na afloop van de 40 minuten durende behandeling ziet je huid er stralend uit en is je huid optimaal gehydrateerd en vrij van onzuiverheden.

Mijn huid voelt stevig en zacht aan en de producten geven je de finishing touch! Ik zou iedereen zo’n periodiek verwen momentje aanraden.
Ebru
Fysiotherapeut
Product Advies

Na afloop van de intake en de behandeling geven wij je tot slot een productadvies. Op basis van de resultaten van de huidscan en de gebruikte producten tijdens de behandeling geven we je een productadvies en skincare routine mee. Hiermee kun je vervolgens thuis aan de slag om tot een stralende huid te komen of een stralende huid te behouden.

Resultaten

We zijn ontzettend trots dat we al duizenden anderen hebben mogen helpen aan een betere huid. Bekijk hieronder een aantal voor en na foto’s om een idee te krijgen wat voor effect een goed afgestemd behandelplan heeft op je huid.

Pigment behandeling

Before After Schermafbeelding 2021-01-12 om 13.44.39Schermafbeelding 2021-01-12 om 13.44.28

Pigment behandeling

Before After Schermafbeelding 2021-01-12 om 14.05.42Schermafbeelding 2021-01-12 om 14.04.38

Acne en litteken behandeling

Before After cottonclinic_results_set_3acottonclinic_results_set_3b

Acne en litteken behandeling

Before After cottonclinic_results_set_4acottonclinic_results_set_4b
Boek de behandeling