Body Bindweefselmassage en Cupping

Deze intensieve therapie geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk, maakt littekens beduidend minder zichtbaar en werkt verminderend op cellulitis! Geen ingrijpende operaties nodig! De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals cellulitis, vermoeide benen en vochtophopingen.

Een stralend lichaam

Elke vrouw heeft wel last van cellulite of delen van het lichaam waar je aan wilt werken. Vocht vasthouden en ophopende verklevingen zijn vaak het grootste probleem. Deze behandelingen gaan de oplossing bieden om je huid en bindweefsel weer helemaal gezond te maken voor het optimaal afvoeren van afvalstoffen en jouw lichaam de perfecte structuur te geven.

“Mijn lichaam voelt aan alsof alles weer doorstroomt. Mijn benen hebben nog nooit zo licht gevoeld!”

Wat is bindweefselmassage?

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt: 

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding 
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van littekens
  • Verbetering van de huidweerstand
  • Spectaculaire resultaten 

Deze intensieve therapie geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk, maakt littekens beduidend minder zichtbaar en werkt verminderend op cellulitis! Geen ingrijpende operaties nodig! De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals cellulitis, vermoeide benen en vochtophopingen.

We bieden Cupping en Bindweefselmassage behandelingen aan in zowel Zaandam als Amsterdam.

Een behandeling reserveren?

Samen op weg naar jouw mooiste stralende huid!

FAQ

Doet het pijn?

Nee, het mag wat gevoelig zijn maar absoluut niet te pijnlijk. We stemmen dan ook de behandeling hierop af.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van het huidprobleem en huidconditie. hoe dieper de problemen liggen hoe meer behandelingen we nodig hebben. 

Is het geschikt voor de gevoelige huid?

Ja ook voor de gevoelige huid is deze behandeling geschikt. We kunnen hem helemaal aanpassen op de huid, wat de conditie of huidtype ook is. 

Is dit mogelijk bij zwangerschap?

Nee helaas is deze niet geschikt tijdens zwangerschap. 

Zie je altijd resultaat?

Ja je ziet altijd resultaat na een aantal behandelingen. Ook geven wij advies hoe je het zelf thuis het resultaat kunt optimaliseren en behouden.

Ben je rood na de behandeling?

Ja de huid is inderdaad wat rood en je huid kan wat blauwe plekken vertonen na de eerste behandelingen. Dit trekt vaak binnen een paar dagen weg.

Contact

Vragen? Let us know!

info@cottonclinic.nl