Massage

Toe aan een relax momentje voor jezelf!?

Massage

Stress van werk? Stijf door verkeerde houdingen of gewoon toe aan ontspanning? Een massage is dan een goede oplossing. Door verschillende massage-technieken wordt de massage op jouw wensen aangepast. 

Mogelijkheden: 

  • Deep tissue (sport)
  • Relaxing
  • Hotstone 

Verkrijgbaar in 30, 45 en 60 minuten.

Extra uitleg:

Hotstone massage zegt het al. Dit zijn hete stenen van ongeveer 45 graden celsius die gebruikt worden tijdens de massage. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren en zorgen voor een diepe relaxatie gevoel. De massage geeft verlichting maar ook energie naderhand! 

Een massage boeken?
Mocht u niet weten wat u wilt of nodig heeft, dat geeft niet. Na het bespreken van de klachten en wensen past onze masseuse de massage aan op het te behandelen gebied. Niet alle klachten kunnen in één keer verholpen worden en zullen meerdere behandelingen nodig hebben. 

Duo behandeling

Wil jij met je partner, vriend(in), broer/zus of moeder/vader komen? Dat kan! Hoe te boeken? Dit kan telefonisch! Wij zijn te bereiken op 075-6151676. 

Massages kunnen niet geboekt worden bij:
– Trombose

– Ernstige ziektes
– Griep of koorts
– Spataderen

Tip: Wij hebben ook cadeaubonnen om iemand anders dit te laten ervaren! Ken jij iemand die deze behandeling echt even nodig heeft? Kom dan langs voor een giftcard of bestel hem hier. 

Samen op weg naar jouw mooiste stralende huid

Massage behandeling reserveren?

We bieden massage behandelingen aan in zowel Zaandam als Amsterdam.

Contact

Vragen? Let us know!

info@cottonclinic.nl