Facials

Jouw gezicht spreekt boekdelen! Een gezonde huid straalt en geeft jou die boost die jij nodig hebt. Wij stellen verschillende producten en technieken samen om het juiste resultaat te krijgen. Geen enkele behandeling is hetzelfde maar de resultaten zijn geweldig!

Varianten

Onze gezichtsbehandelingen zijn de fijnste die er zijn. Met verschillende merken is er voor iedere huid wat wils. Image Skincare en Medik8 zijn cosmeceutical-producten. Dat betekent dat ze de functie van de cel mogen veranderen. De werkstoffen worden in de levende huidlagen opgenomen en dat is precies de plek waarvandaan huidverbetering ontstaat. De huid krijgt een extreme boost en zal er weken mooi uit zien. Ook bieden wij tiener behandelingen, oogbehandelingen en de Hydra aqua facial aan! 

 

Voor het eerst?

GLASHELDERE HUIDANALYSE

Om een glasheldere analyse te maken van je huid gebruiken wij de Observ 520. Met deze Observ 520 is het namelijk mogelijk om de huid van jouw gezicht op verschillende manieren te bekijken en vast te leggen. Zo weet je altijd precies hoe de huid ervoor staat. 

ZES TYPEN BELICHTINGEN 

De Observ 520 heeft zes verschillende belichtingen om de huid te analyseren: 

1. Daglicht modus: wat is de status van de huid op dit moment? 

2. True UV-licht modus: voor bijvoorbeeld afwijkingen qua pigmentatie en zonschade (ook onder de huid wat nog niet zichtbaar is van de buitenkant)

3. Gesimuleerde Wood’s modus: welk huidtype heeft u? Een droge huid, dunne kwetsbare huid, et cetera 

4. Parallel-gepolariseerde modus: hoeveelheid talgproductie, grootte van de poriën en status van de fijne lijntjes 

5. Cross-geprolariseerde modus: dit geeft de status van roodheid, couperose, rosacea aan 

6. Gelaatsteint modus: hoe ziet de gelaatsteint eruit? 

BEHANDELPLAN

Zodra de analyse met de Observ heeft plaatsgevonden, bekijkt en bespreekt jouw huidprofessional samen met jou de beelden. Je ontvangt vervolgens een persoonlijk behandelplan voor de huidverbetering.

Een huidscan los kost €15 en de foto’s krijg je digitaal aangeleverd in je mail als dat gewenst is. Boek je deze icm een behandeling dan is deze geheel gratis. 

Vooraf doen we een reinigen om de huid schoon en vrij van product te krijgen. Naderhand zal er een dagcreme worden aangebracht.

Het beste en snelste resultaat krijg je als je in korte tijd meerdere behandelingen ondergaat. Wij adviseren dan ook om de eerste weken te starten met één of twee massages per week. Bij de intake informeren wij je graag over de mogelijkheden en het aantal behandelingen dat we verwachten nodig te hebben. 

Bij de volgende gezichtsbehandelingen zit een bindweefselmassage al inbegrepen: 

• Beauty-flash 

• Instant Lift

Interval

1x per week in kuurvorm.

Advies 

Afhankelijk van de indicatie en jouw huidconditie wordt er besproken en geadviseerd hoeveel behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. 

 

download (1)
Hydra Aqua Facial
3 step facial De Hydrafacial is in 3 stappen uit te leggen. Stap 1- Het reinigen en peelen: Hiermee halen we de bovenste dode huidlaag eraf door het zacht te reinigen en mild te exfoliëren. Stap 2- Uitreinigen en uitzuigen van de poriën en tegelijkertijd het geven van een vochtboost. Stap 3- Het insluizen en beschermen dmv antioxidanten en peptides die diep in de huid worden aangebracht. Zo krijgt de huid een maximale natural glow!
€130
Signature facial
In deze behandeling worden de producten samen gesteld op de huid en wensen die jij hebt. Hierin zit een reiniging, oppervlakkige exfoliatie en worden de onzuiverheden verwijderd. Hierna zal de huid gekalmeerd worden en hersteld met een masker en een massage. Aan het eind sluiten we altijd af met een fijne dag of nachtverzorging en eventueel met medische foundation om je er fabulous uit te laten zien!
€70
Beauty-flash
Bij de Beauty-flash behandeling gaan we nog een stapje verder dan de Signature facial. Hierbij vervangen we massage voor een bindweefselmassage in het gezicht. Dit is een massage techniek om de huid wakker te schudden en de doorbloeding weer te stimuleren. Gelukkig krijg je tijdens het masker een heerlijke ontspanningsmassge 😉
€87
Tiener facials
Ben jij of heb jij een tiener die echt een reiniging nodig heeft voor de huid? Broek dan de Teen Acne Facial. Hierin wordt er in 50 minuten de huid gereinigd, geëxfolieerd, onzuiverheden weggehaald en een masker aangebracht om de huid weer te kalmeren voordat je de deur uit gaat. Ben je aanvullend verzekerd? Bekijk dan bij jouw zorgverzekeraar of dit gedeclareerd kan worden.
€52
2 layer eye lift
Deze 2-lagen revolutionaire oogbehandeling combineert de anti-aging om te verstevigen, te liften en te verlichten. De anti-oxidanten herstellen en hydrateren de gevoelige oogomtrek. Deze behandeling wordt ook gecombineerd met een bindweefselmassage voor het oog om rimpels te verminderen. Deze behandeling kan worden geïntegreerd in een normale behandeling of als losse behandeling.
€35
Previous
Next

Jouw gezicht spreekt boekdelen! Een gezonde huid straalt en geeft jou die boost die jij nodig hebt. Wij stellen verschillende producten en technieken samen om het juiste resultaat te krijgen. Geen enkele behandeling is hetzelfde maar de resultaten zijn geweldig!

FAQ

Ik weet niet welke behandeling ik moet kiezen

Twijfel je welke behandeling je wilt, kies dan altijd de signature facial. Deze behandeling gaat op jouw huid afgestemd worden en deze kunnen we altijd wisselen met een andere behandeling

Hoe vaak doe je een facial?

Als onderhoud adviseren wij met 4 weken de behandeling te herhalen. Dit heeft te maken met het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid. Zo houd je deze fris en fruitig!

Ik heb een extreem gevoelige huid, wat te doen?

Onze signature facial is hier ook voor gemaakt. Hierbij kiezen we de producten en ingredienten uit die bij een extreem gevoelige huid goed en veilig ingezet kunnen worden

Doen jullie ook duo behandelingen

Ja in Zaandam hebben we meerdere behandelkamers naast elkaar zodat je tegelijk behandeld kunt worden. In Amsterdam hebben we een enkele kamer en kan het na elkaar.

Contact

Vragen? Let us know!

info@cottonclinic.nl