Facials

Jouw gezicht spreekt boekdelen! Een gezonde huid straalt en geeft jou die boost die jij nodig hebt. Wij stellen verschillende producten en technieken samen om het juiste resultaat te krijgen. Geen enkele behandeling is hetzelfde maar de resultaten zijn geweldig!

Varianten

Onze gezichtsbehandelingen zijn de fijnste die er zijn. Met verschillende merken is er voor iedere huid wat wils. Image Skincare en Medik8 zijn cosmeceutical-producten. Dat betekent dat ze de functie van de cel mogen veranderen. De werkstoffen worden in de levende huidlagen opgenomen en dat is precies de plek waarvandaan huidverbetering ontstaat. De huid krijgt een extreme boost en zal er weken mooi uit zien. Ook bieden wij tiener behandelingen, oogbehandelingen en de Hydra aqua facial aan! 

 

Voor het eerst?

GLASHELDERE HUIDANALYSE

Om een glasheldere analyse te maken van je huid gebruiken wij de Observ 520. Met deze Observ 520 is het namelijk mogelijk om de huid van jouw gezicht op verschillende manieren te bekijken en vast te leggen. Zo weet je altijd precies hoe de huid ervoor staat. 

Lees meer over de huidscan

 

 

Onze specialiteit?

Dit zijn toch ongetwijfeld de Beauty-flash en Instant-lift behandelingen (zie video). Deze gezichtsbehandelingen i.c.m. bindweefselmassage worden volledig aangepast op de huidscan die we vooraf maken. Hierbij combineren we verschillende merken en technieken om zoveel mogelijk capaciteit uit de eigen huid te halen om te gaan stralen en zo gezond mogelijk eruit te komen te zien. Huidverbetering staat hier centraal.

 

Hydra Aqua Facial
3 step facial De Hydrafacial is in 3 stappen uit te leggen. Stap 1- Het reinigen en peelen: Hiermee halen we de bovenste dode huidlaag eraf door het zacht te reinigen en mild te exfoliëren. Stap 2- Uitreinigen en uitzuigen van de poriën en tegelijkertijd het geven van een vochtboost. Stap 3- Het insluizen en beschermen dmv antioxidanten en peptides die diep in de huid worden aangebracht. Zo krijgt de huid een maximale natural glow!
€130
Signature facial
In deze behandeling worden de producten samen gesteld op de huid en wensen die jij hebt. Hierin zit een reiniging, oppervlakkige exfoliatie en worden de onzuiverheden verwijderd. Hierna zal de huid gekalmeerd worden en hersteld met een masker en een massage. Aan het eind sluiten we altijd af met een fijne dag of nachtverzorging en eventueel met medische foundation om je er fabulous uit te laten zien!
€72
Beauty-flash
Bij de Beauty-flash behandeling gaan we nog een stapje verder dan de Signature facial. Hierbij vervangen we massage voor een bindweefselmassage in het gezicht. Dit is een massage techniek om de huid wakker te schudden en de doorbloeding weer te stimuleren. Gelukkig krijg je tijdens het masker een heerlijke ontspanningsmassge 😉
€89
Tiener facials
Ben jij of heb jij een tiener die echt een reiniging nodig heeft voor de huid? Broek dan de Teen Acne Facial. Hierin wordt er in 50 minuten de huid gereinigd, geëxfolieerd, onzuiverheden weggehaald en een masker aangebracht om de huid weer te kalmeren voordat je de deur uit gaat. Ben je aanvullend verzekerd? Bekijk dan bij jouw zorgverzekeraar of dit gedeclareerd kan worden.
€55
2 layer eye lift
Deze 2-lagen revolutionaire oogbehandeling combineert de anti-aging om te verstevigen, te liften en te verlichten. De anti-oxidanten herstellen en hydrateren de gevoelige oogomtrek. Deze behandeling wordt ook gecombineerd met een bindweefselmassage voor het oog om rimpels te verminderen. Deze behandeling kan worden geïntegreerd in een normale behandeling of als losse behandeling.
€35
Previous
Next

Jouw gezicht spreekt boekdelen! Een gezonde huid straalt en geeft jou die boost die jij nodig hebt. Wij stellen verschillende producten en technieken samen om het juiste resultaat te krijgen. Geen enkele behandeling is hetzelfde maar de resultaten zijn geweldig!

Samen op weg naar jouw mooiste stralende huid

  • Aangesloten bij het ANBOS
  • NVCG Gecertificeerde Artsen
  • Ook in de avonden geopend

Facial reserveren?

We bieden facials aan in zowel Zaandam als Amsterdam.