Injectables

Een spuitje botox of filler doet vaak wonderen. Hierdoor zie je er net wat frisser uit en zal je gezicht verfraaien. Wel subtiel natuurlijk! Want alles doen we met mate. 

Kwaliteit

We werken alleen met vertrouwde en veilige middelen als botulinetoxine (Azzalure), hyaluronzuurfiller (Restylane, Juvederm en Profhilo).

Wesam Ibrahim

Cosmetisch arts bij Cotton Clinic

Na haar studie geneeskunde is Wesam opgeleid tot kinderarts in Jeruzalem. Vanwege haar interesse in cosmetische en plastische chirurgie heeft zij ervaring opgebouwd in de plastische chirurgie bij het AMC om vervolgens haar hart te volgen en over te stappen naar cosmetische geneeskunde. Ze is tevens geaccrediteerd arts bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en breidt haar medische specialisaties nog altijd verder uit met een opleiding tot huisarts.

 

Wesam heeft gewerkt voor Doctors At Soap Amsterdam en werkt momenteel als injectables arts bij Bergman Clinics en Cotton Spa. Ze realiseert cliënt-wensen op een natuurlijk ogende wijze door met minimale hoeveelheden te werken. 


Wesam heeft iedere maand op de 2de donderdag, 4de vrijdag en een enkele zaterdag van 10.00-17.00 spreekuur in ZAANDAM.

 

download (2)

Waarom bij Cotton Clinic?

  • Vertrouwde en veilige middelen als botulinetoxine (Azzalure), hyaluronzuurfiller (Restylane, Juvederm en Profhilo)
  • Speciale injectietechnieken (vanuit dr. Arthur Swift (Canada) en dr. Raj Acquilla (UK)) waardoor minder product nodig is.
  • Verdoving te behandelen gebied (optioneel)

Onze partners

Prijzen Botox

Geeft een ontspannende werking op de spieren en kan voor verschillende indicaties gebruikt worden.

 

 

 

 

 

Frons
Kraaienpootjes
Browlift
Voorhoofd
Frons + Voorhoofd
Frons + Voorhoofd + Kraai
Gummy/Bunny smile
Kin
Knarsen
Transprireren

€120
€120
€120
€120
€220
€300
€85
€80
€300
€380

Prijzen Fillers

Fillers (hyaluronzuur) worden gebruikt om het volumeverlies in het gezicht te herstellen. Dit wordt toegepast op deze gebieden:

  • Lippen
  • Jukbeenderen
  • Slapen 
  • Neus-lipplooi
  • Marionette lijnen
  • Vermoeide ogen
  • kaaklijn 

0,5 ML
1,0 ML
2,0 ML
3,0 ML
4,0 ML

Lipfillers 0,5 ML

Lipfillers 1,0 ML

€180
€385
€700
€950
€1200

 

€180
€300

FAQ

Is er een minimale leeftijd?

18 jaar is het wettelijk minimum leeftijd voor injectables behandeling. Jonger dan die leeftijd behandelen wij helemaal niet. 

Wat is het verschil tussen botox en fillers?


Fillers is een hyaluronzuur gel geschikt voor het herstellen van volume verlies en het opvullen van rimpels. Botox is een spier ontspanner waardoor de rimpels minder zichtbaar worden.

Zijn injectables verslavend?

Helemaal niet, injectables hebben geen enkele verslavend werking op je brein. Injectables worden door het lichaam afgebroken daarna mag je zelf beslissen of je de behandeling wilt herhalen of niet.

Moeten we al rimpels preventief behandelen met botox?

Nee, je behandelt wanneer je iets ziet. Maar als je vroeg begint met ontstaan rimpels behandeling met botox, vermijd je dat die rimpels dieper gaan worden.

Wat zijn de meest gekozen behandelingen?

Botox frons is het populairste behandeling. Daarna komt fillers behandeling om het volume van het gezicht te herstellen en ouder worden zachter maken.

Hoe lang blijven fillers en botox zichtbaar? En wanneer mag je dit herhalen?

Botox blijft zitten 3-5 maanden zitten. Fillers van 9 maanden tot 18 maanden hangt vanaf welke product en in welke gebeid in het gezicht wordt het geïnjecteerd. 

Contact

Vragen? Let us know!

info@cottonclinic.nl