Injectables

Een spuitje botulinetoxine of fillers doet vaak wonderen. Hierdoor zie je er net wat frisser uit en zal je gezicht verfraaien. Wel subtiel natuurlijk! Want alles doen we met mate. 

Kwaliteits producten

We werken alleen met vertrouwde en veilige middelen als botulinetoxine (Azzalure), hyaluronzuurfiller (Restylane, Juvederm, Profhilo, Belkyra). Dit zijn merken die wereldwijd bekend staan om de meest veilige producten en kwaliteit. 

Wesam Ibrahim

Cosmetisch arts bij Cotton Clinic en Owner The Doctors Cosmetics Clinic

Wesam Ibrahim heeft haar geneeskunde studie in Jeruzalem afgerond.

Wesam heeft veel jaren ervaring in het ziekenhuis opgedaan en was in opleiding tot kinderarts. Daarnaast heeft ze paar jaren als jeugdarts gewerkt en volgt nog een opleiding tot huisarts. Vanwege haar interesse in cosmetische en plastische chirurgie heeft zij ervaring opgebouwd in de plastische chirurgie bij het AMC ziekenhuis in Amsterdam. Uiteindelijk heeft ze besloten om haar hart te volgen en over te stappen naar cosmetische geneeskunde.

Na jaren werkzaam te zijn in bekende klinieken o.a DOCTORS AT SOAP en BERGMAN CLINICS, besloot Wesam om haar droom te volgen en haar eigen kliniek te starten THE DOCTORS COSMETIC CLINIC en is nu 2 jaar wekelijks werkzaam in Cotton Clinic in Zaandam en Amsterdam.

‘‘Al vanaf dat ik klein was, ben ik gefascineerd door gezichten en het verhaal achter die gezichten. Ik keek altijd naar mensen en probeerde achter hun verhaal te komen. De impressie die je gezicht geeft, heeft grote impact op je leven. De eerste indruk die je achterlaat kan bepalend zijn voor je carrière, je sociale leven en zelfs de liefde.

Ik vind dat goede kwaliteit van leven heeft niet alleen betrekking op lichamelijke gezondheid: ook esthetische gezondheid is belangrijk. Tevreden in de spiegel kunnen kijken, is onderdeel van geestelijke en psychische gezondheid. Je gezicht moet immers een reflectie zijn van wie je echt bent”

Wesam Ibrahim

MD Codes™

Bij een traditionele fillerbehandeling wordt het ‘probleemgebied’ behandeld met fillers, waarna de huid op die plek verbetert. De benadering bij MD Codes™ is anders. We delen het gezicht op in zones en kijken per gebied naar de spieren, de botstructuur en het onderhuidse vet; factoren die bepalend zijn voor de uitstraling. Van de 75 MD Codes™ in het gezicht brengt de cosmetisch arts de gebieden die gelift kunnen worden in kaart, waarbij het gezicht te allen tijde in balans blijft. Deze holistische benadering is gericht op de langere termijn en geeft een heel natuurlijk resultaat.

 

Werktijden

Aanwezigheid Zaandam: Donderdag om vrijdag (wekelijks)

Aanwezigheid Amsterdam: Om de week op woensdag (tweewekelijks)

 

Waarom bij Cotton Clinic?

Meer informatie over de behandelingen, producten en prijzen? Ga naar de website van Wesam

Vlog

Floor spreekt eerlijk over haar botulinetoxine behandelingen. Zij gaat voor een behandeling langs bij Wesam en bespreekt de dingen waar vaak naar gevraagd wordt tijdens een consult.

Wesam op RTL altijd jong

Ben jij benieuwd hoe Wesam haar consult doet? Deze video neemt je mee in haar advies, consult en behandeling. 

Onze partners

Samen op weg naar jouw mooiste stralende huid

Afspraak maken voor injectables?

We bieden injectable behandelingen aan in zowel Zaandam als Amsterdam.