Laser ontharen

Laserontharing bij Cotton Clinic in Amsterdam

Ontharen via de traditionele methodes zoals harsen, scheren en waxen is vaak een vervelende ervaring. Daarbij is er een kans op allergische reacties zoals rode plekken en bultjes.

Lumenis LightSheer laserontharing is een oplossing voor het verwijderen van ongewenst lichaamshaar en gezichtshaar. De behandeling is snel en richt zich op de haarfollikel om de haargroei te elimineren. 

We kunnen een allerlei huidtinten en -types veilig behandelen zonder pijn of ongemak. Als je meer wilt weten over LightSheer lasertherapie, neem dan contact op met een van onze specialisten.

Met laserontharing zijn al deze vervelende bijkomstigheden verleden tijd. Dan ben je dus geheel pijnloos haarvrij.

Laser ontharen bij Cotton Clinic

Als je voor het eerst komt starten we met een korte kennismaking. Vertel ons over je wensen, dan vertellen wij je wat de mogelijkheden zijn en wat je van ons kan verwachten. Onze behandelaars zijn gediplomeerd en gecertificeerd, en onze kliniek is ANBOS gecertificeerd. 

LightSheer is een lasertherapiebehandeling, ontwikkeld door Lumenis, die haargroei met tot 95% verwijdert in 6 tot 14 sessies afhankelijk van je huidtype en huidtint. De laser werkt op alle huidtypes en kan haar elimineren op het grootste deel van het lichaam. Daardoor hoef je niet langer te harsen en scheren, wat tijd en geld kan besparen. De LightSheer lasertherapie behandeling wordt uitgevoerd in onze vestigingen in zowel Amsterdam als Zaandam.

Hoe lang duurt een sessie?

Een enkele sessie kan een paar minuten tot een uur duren, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Een gebied als de benen kan een uur in beslag nemen, en een klein gebied als de bovenlip kan een paar minuten in beslag nemen. De hele behandeling bestaat meestal uit 10 tot 14 sessies om 90% tot 95% haarvermindering te zien. 

Hoeveel laserbehandelingen heb je nodig?

Hoeveel behandelingen je nodig hebt om helemaal onthaard te zijn is afhankelijk van huidskleur, haarkleur en haardikte. Tijdens de intake zul je direct weten wat het verwacht aantal behandelingen zal zijn. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. 

Zo bereid je je voor op de behandeling

In de aanloop naar de behandeling zijn een paar veranderingen in je dagelijkse routine nodig. Zonnebaden moet vóór de behandeling worden vermeden en met harsen of elektrolyse moet ten minste drie weken vóór de behandeling worden gestopt.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter, dan bellen wij je terug voor een afspraak.

Liever zelf inplannen? Maak dan direct een afspraak.

5/5

Een van onze lovende reviews

"Mijn eerste keer bij Cotton spa en ik heb meteen een nieuwe afspraak ingepland. Goed, Relaxed en professioneel. Goede sfeer.
Zeker een aanrader."
- C.

Over Cotton Clinic

Bij Cotton Clinic richten we ons op huidverbetering en laserbehandelingen. 

We gebruiken twee merken voor huidverbetering: Medik8 en Image Skincare. Laserbehandelingen worden uitgevoerd met de Lumenis Lightsheer Desire. 

Cotton Spa, onze hoofdvestiging in Zaandam, heeft al diverse prijzen gewonnen waaronder de Beauty Award van Image Skincare. 

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? We staan je graag te woord. Dit kan via de whatsapp, instagram, email of bel ons eventjes.