Laserbehandelingen

Ontharen via de traditionele methodes zoals harsen, scheren en waxen is vaak een vervelende ervaring. Deze manieren van ontharen doen vaak pijn. Daarbij is er een kans op allergische reacties zoals rode plekken en bultjes. Met laserontharing zijn al deze vervelende bijkomstigheden verleden tijd, en ben je dus geheel pijnloos haarvrij!

Sheer Light Desire

LightSheer biedt bewezen resultaat en is de ‘gouden standaard’. De Lightsheer wordt dankzij zijn unieke eigenschappen door artsen en medische professionals beschouwd alszijnde de snelste en meest effectieve vorm van laserontharing op de markt. Diverse klinische studies hebben uitgewezen dat deze golflengte de meest effectieve is bij 90% van alle huidtypes (I-VI).

 

  • Maximaal comfort
  • Verdraagbaar
  • Met vacuüm en koeling
  • Meest effectieve methode voor ontharen
  • Goedgekeurd door de US FDA, de hoogste Amerikaanse testautoriteit van medische apparatuur

    KORTINGSACTIE OKTOBER/NOVEMBER/DECEMBER 2020

    Wil jij een kuur van 6 behandelingen met de korting? Dat kan! Schaf de 6 behandelingen aan voor het eind van december 2020 en geniet van je korting tijdens de hele kuur.!

Prijzen Los/kuur

Prijzen Los/kuur

FAQ

Is er een minimale leeftijd?

Vanaf 18 jaar mag je zonder ouderlijke toestemming komen laseren. Ben je jonger dan vragen we eerst toestemming aan de ouders.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

We hebben een gemiddelde van 6 behandelingen. Dit hangt af van de huid, de plek waar waar we gaan laseren en de haargroeifases. 

Hoe lang duurt een kuur?

De interval tussen de behandelingen is 4-8 weken. Afhankelijk van het gebied zullen we nader bepalen hoevaak je mag langskomen. 

Zie ik al resultaat na 1 behandeling

Ja, vaak zie je al dat na 1 behandeling sommige haren al niet meer terug komen. Dit zal meer zichtbaar worden na elke behandeling die je erna doet. 

Doet het pijn?

Het is niet volledig pijnloos, maar door de vacuum-techniek en koeling techniek is het goed te verdragen.

Moet je het daarna herhalen?

Je lichaam veranderd soms, dit kan in sommige gevallen voor een extra haartje zorgen. Wij raden aan om 1x per jaar of 1x per 2 jaar een herhaal behandeling te doen.

Contact

Vragen? Let us know!

info@cottonclinic.nl