Laserontharing in Amsterdam Noord

Ontharen via de traditionele methodes zoals harsen, scheren en waxen is vaak een vervelende ervaring. Deze manieren van ontharen doen vaak pijn. Daarbij is er een kans op allergische reacties, zoals rode plekken en bultjes. Met laserontharing zijn al deze vervelende bijkomstigheden verleden tijd en ben je dus geheel haar vrij!

Wat is laserontharing?

Laserontharing, ook wel laser haarverwijdering genoemd, is een techniek die gebruik maakt van laserlicht om ongewenste haren op het lichaam te verwijderen. Laserontharing is een veilige, niet-invasieve en effectieve manier die de haargroei kan verminderen en wordt uitgevoerd door onze specialisten in Amsterdam Noord.

Wat doet laserontharing?

De techniek maakt gebruik van een laser. De energie van de laser wordt opgenomen door het pigment in de haarzakjes, waardoor ze worden verwarmd en vernietigd. De laser doet dit op een manier die de huid niet beschadigt.

Het laserlicht wordt afgestemd op de pigmenten in de haarzakjes, waardoor de laser alleen de haarzakjes en de haren die erin groeien, beschadigt. De huid rondom de haarzakjes wordt niet beschadigd.

Laserontharing is meestal het meest effectief bij mensen met lichte huidskleur en donker haar. Het is minder effectief op mensen met donkere huid en mensen met grijs, wit of rood haar. Neem vooral even contact met ons op, dan bekijken we het per persoon afzonderlijk.

Hoe vaak is laserontharing nodig?

Laserontharing moet meestal meerdere keren worden uitgevoerd om het gewenste resultaat te bereiken. De behandelingen moeten een paar weken uit elkaar worden uitgevoerd om de haargroei te verminderen. Het aantal keren dat de behandeling moet worden uitgevoerd, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gevoeligheid van de huid, de hoeveelheid pigment in de haarzakjes en het gebied dat wordt behandeld.

Na elke behandeling zal er een langere periode zijn waarin de haargroei langzamer zal worden. Naarmate de behandelingen vorderen, zullen de haren dunner worden en uiteindelijk helemaal verdwijnen.

Laserontharing in Amsterdam Noord

Laserontharing is een veilige en effectieve techniek die gebruikt kan worden voor permanente haarverwijdering. Bij Cotton Clinic in Amsterdam Noord zorgen wij voor een professionele behandeling met de meest geavanceerde lasertechnologie. We gebruiken de LightSheer Desire, een van de bewezen effectiefste laserapparaten die wereldwijd wordt ingezet voor laserontharing.

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door onze ervaren specialisten, zodat je zeker bent van een veilige en comfortabele behandeling.

Ik was erg onzeker over mijn beharing op mijn benen en billen. Gelukkig kwam daar door de laserbehandeling verandering in. Ik durf nu ook weer makkelijk in mijn bikini te paraderen op het strand.
Nina
Verkoopster

Resultaten

Boek de behandeling

FAQ

Doet het pijn?

Nee, het mag wat gevoelig zijn maar absoluut niet te pijnlijk. We brengen hierbij dan ook wat verdovingscreme op aan om te verzachten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van het huidprobleem en huidconditie. hoe dieper de problemen liggen hoe meer behandelingen we nodig hebben. 

Is het geschikt voor de gevoelige huid?

Ja ook voor de gevoelige huid is deze behandeling geschikt. We kunnen hem helemaal aanpassen op de huid, wat de conditie of huidtype ook is. 

Is dit mogelijk bij zwangerschap?

Nee helaas is deze niet geschikt tijdens zwangerschap of borstvoeding. 

Zie je altijd resultaat?

Ja je ziet altijd resultaat. Voor we beginnen maken we ook altijd foto’s van de huid om de huidverbetering te monitoren. Het verbeteren van de huid gaat nog weken/maanden door na de laatste behandeling. 

Ben je rood na de behandeling?

Ja de huid is inderdaad wat rood, gelukkig hebben we de medische foundation om dit te camoufleren.