Bindweefselmassage en cupping voor het lichaam
bij Cotton Clinic in Amsterdam Noord

Deze intensieve therapie geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk, maakt littekens beduidend minder zichtbaar en werkt verminderend op cellulitis! Geen ingrijpende operaties nodig! De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals cellulitis, vermoeide benen en vochtophopingen. 

Elke vrouw heeft wel last van cellulite of delen van het lichaam waar je aan wilt werken. Vocht vasthouden en ophopende verklevingen zijn vaak het grootste probleem. Deze behandelingen gaan de oplossing bieden om je huid en bindweefsel weer helemaal gezond te maken voor het optimaal afvoeren van afvalstoffen en jouw lichaam de perfecte structuur te geven.

“Mijn lichaam voelt aan alsof alles weer doorstroomt. Mijn benen hebben nog nooit zo licht gevoeld!”
Annemarie
Klant

Wat is een bindweefselmassage?

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Waarvoor is een bindweefselmassage?

Bindweefselmassages zijn geschikt om in te zetten bij diverse indicaties. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt: 

 • Verbetering van de huidconditie
 • Stimulatie van de huiddoorbloeding 
 • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
 • Verbetering van de opname van werkstoffen
 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
 • Bevordering van de celdeling
 • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
 • Vermindering van littekens
 • Verbetering van de huidweerstand
 • Cellulitis
 • Vermoeide benen
 • Vochtophopingen

Doet een bindweefselmassage pijn?

Nee, een bindweefselmassage doet geen pijn. Het kan wel gevoelig zijn, we gaan de huidlagen los masseren en dat kan op veel plekken even gevoelig zijn. We passen hem wel altijd aan op jouw pijn grens en lichaam.

Wat kost een bindweefselmassage?

De tarieven voor een losse bindweefselmassage variëren van 45 tot 75 euro. Bij behandelingen zoals de instant lift zit een bindweefselmassage inbegrepen in het totaalbedrag.

De tarieven voor de kuren zijn als volgt:

Behandeling van 30 minuten
5x €210 uur
10x 
€420 

Behandeling van 45 minuten
5x €265
10x €550

Behandeling van 60 minuten
5x €325
10x €600 

Ik ben weer zelfverzekerder over mezelf na een bindweefselkuur als ik in bikini sta. Ondanks dat ik veel sport zie je soms toch nog putjes die ik toch echt graag weg wil hebben. Daar is deze behandeling geweldig voor!
Petra
Schrijfster
Boek de behandeling

FAQ

Doet het pijn?

Nee, het mag wat gevoelig zijn maar absoluut niet te pijnlijk. We stemmen dan ook de behandeling hierop af.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van het huidprobleem en huidconditie. hoe dieper de problemen liggen hoe meer behandelingen we nodig hebben. 

Is het geschikt voor de gevoelige huid?

Ja ook voor de gevoelige huid is deze behandeling geschikt. We kunnen hem helemaal aanpassen op de huid, wat de conditie of huidtype ook is. 

Is dit mogelijk bij zwangerschap?

Nee helaas is deze niet geschikt tijdens zwangerschap. 

Zie je altijd resultaat?

Ja je ziet altijd resultaat na een aantal behandelingen. Ook geven wij advies hoe je het zelf thuis het resultaat kunt optimaliseren en behouden.

Ben je rood na de behandeling?

Ja de huid is inderdaad wat rood en je huid kan wat blauwe plekken vertonen na de eerste behandelingen. Dit trekt vaak binnen een paar dagen weg.