Mannen behandelingen™ bij Cotton Clinic

De huid van de mannen moet niet vergeten worden. Mannen kunnen namelijk ook last hebben van huidproblemen waar zij vanaf willen komen. Wij hebben een aantal treatments samen gesteld voor mannen.

Gezicht

Eerste keer

Ben jij voor het eerst bij ons of ben je van plan om je eerste peeling te ondergaan?! We maken dan extra tijd vrij om jou zo goed mogelijk advies te geven. Ook maken we een huidscan met de Observ van jouw huid om alles in kaart te brengen. Want een goede voorbereiding is het halve werk! Boek deze behandeling bij je eerste peeling en de huidscan zal gratis zijn.

Mini behandeling (45 min) of signature facial (60 min):

De mini gezichtsbehandeling is voornamelijk gericht op de reiniging van de huid. Ook wel een quick fix genoemd. Ideaal om even snel de huid op te frissen of voor een maandelijkse onderhoudsbehandeling. Denk hierbij aan een reinging, exfoliant, onzuiverheden verwijderen en een masker om de huid weer te kalmeren. Na afloop brengen we uiteraard een dagverzorging aan. 

Bij de signature facial wordt er meer tijd genomen voor het verwijderen van onzuiverheden en zit er een heerlijke ontspanningsmassage bij. 

Peelings

De peelings worden uitgevoerd met Image Skincare en Medik8. Hierbij wordt de opperhuid geëxfolieerd, waardoor de huid zich in een rap tempo gaat vernieuwen. Deze chemische peeling ook wel een fruitzuur peeling genoemd is zeer geschikt voor huidproblemen dus! Met de verschillende levels bouwen wij de behandeling op afhankelijk van het probleem. De behandeling gaat dieper de huid in dan een ‘gewone’ facial, zie het als een professional treatment en het resultaat zal hierbij ook langer aanhouden. Perfect als je een ergens gericht op wilt werken. 

Instant lift

Deze gezichtsbehandeling icm een peeling en bindweefselmassage worden volledig aangepast op de huidscan die we vooraf maken. Hierbij combineren we verschillende merken en technieken om zoveel mogelijk capaciteit uit de eigen huid te halen om te gaan stralen en zo gezond mogelijk eruit te komen te zien. Huidverbetering staat hier centraal.

Waxing

 

Smoot & co Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen.

Do’s 

  • Draag comfortabele kleding (wat niet knelt)
  • Laat de haren minimaal 2-3 mm groeien
  • Scrub een dag voor de waxbehandeling om dode huid en onderliggende haartjes door te laten komen 

 Dont’s  

  • Bodylotion smeren op dezelfde dag
  • Alcoholische producten gebruiken (deo) 24 uur
  • Zonnen/zwemmen/sauna de eerste 24 uur 
  • Aan de huid zitten (vanwege de bacteriën) eerste 12 uur 

Wil jij liever definitief af van jouw beharing?

Kies dan voor een laserbehandeling!

Ik vind het fijn als mijn huid goed wordt bij gehouden en reinigen is voor mij het belangrijkst. Fijn dat dit maandelijks kan en dat er altijd eerst naar mijn huid gekeken wordt.
Bryan
Personal trainer
De actuele prijzen zijn te vinden bij de boekingspagina
Boek de behandeling