Mesotherapie

Meso therapie is een non-invasieve (zonder injecties) huidbehandeling waarbij er gewerkt word op het verjongen en verstrakken van de huid. Deze gezichtsbehandeling is hét alternatief voor een injectable behandeling.

Wat houd de behandeling in

Vooraf gaand zal er een huidcheck en reiniging gedaan worden. Na overleg zal er op de wensen een cocktail van concentraat worden samengesteld die zal worden ingesluisd in de huid. Dit wordt gedaan met een microneedling behandeling. Hierbij maken we honderden microscopische kleine ‘gaatjes’ in de huid waardoor de huid zich gaat vernieuwen. Collageen en elastine zullen hierbij geactiveerd worden. De snelheid en de diepte van de naald wordt aangepast naar het soort huid en huidprobleem. Zo is deze volledig veilig te gebruiken bij elk soort type huid. Een verkoelend masker zal de huid weer laten kalmeren en herstellen. De huid zal lichtelijk rood zijn na de behandeling en zal worden gecamoufleerd met medische foundation samen met dagverzorging met een hoge UV-bescherming. 

Ter aanvang van de behandeling kan er gebruik worden gemaakt van Emla crème dat een verdovende werking heeft op de huid. Deze kunt u op recept halen bij de apotheek en 45 minuten voorafgaand aan de behandeling aanbrengen. 

 

Interval

Elke 3-4 weken

Advies 

Afhankelijk van de indicatie en de huidconditie wordt er besproken en geadviseerd hoeveel behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.​ 

Declareren?

Indien je aanvullend verzekerd bent en de behandeling is tegen acne littekens dan wordt deze behandeling vergoed door je zorgverzekering.

 

download (9)
  • Fijne lijntjes
  • Lichte pigmentvlekken
  • Onzuivere huid of acne littekens
  • Striae
  • Grove poriën
  • Doffe huid
  • Rokers huid
  • Hals en decolleté

FAQ

Doet het pijn?

Nee, het mag wat gevoelig zijn maar absoluut niet te pijnlijk. We brengen hierbij dan ook wat verdovingscreme op aan om te verzachten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van het huidprobleem en huidconditie. hoe dieper de problemen liggen hoe meer behandelingen we nodig hebben. 

Is het geschikt voor de gevoelige huid?

Ja ook voor de gevoelige huid is deze behandeling geschikt. We kunnen hem helemaal aanpassen op de huid, wat de conditie of huidtype ook is. 

Is dit mogelijk bij zwangerschap?

Nee helaas is deze niet geschikt tijdens zwangerschap of borstvoeding. 

Zie je altijd resultaat?

Ja je ziet altijd resultaat. Voor we beginnen maken we ook altijd foto’s van de huid om de huidverbetering te monitoren. 

Ben je rood na de behandeling?

Ja de huid is inderdaad wat rood, gelukkig hebben we de medische foundation om dit te camoufleren. 

Contact

Vragen? Let us know!

info@cottonclinic.nl