Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische dieptepeeling, welke ervoor zorgt dat dode huidcellen laagje voor laagje worden verwijderd door middel van hele fijne kristallen. Deze behandeling stimuleert de celvernieuwing en het onderhuids bindweefsel/collageen en verbetert de bloedcirculatie. De structuur van de huid wordt gladder en de huid toont egaler. De behandeling zorgt dan ook voor een algehele huidverbetering en voor huidverjonging. Geweldig om oppervlakkige problemen zoals grove poriën en oppervlakkige littekentjes te vervagen. 

Wat houd de behandeling in

De behandeling is niet pijnlijk en voelt aan als een zandstraal en/of stofzuigertje op de huid. Tijdens de behandeling zal de huid ook gereinigd en onzuiverheden verwijderd worden. Naderhand brengen we een kalmerend masker aan. De huid is na de behandeling meestal alleen wat rood en soms wat gezwollen. Indien gewenst, dan kan de specialist na de behandeling uw huid camoufleren met Image i-conceal: dan is er helemaal niet meer te zien dat u behandeld bent.

In de behandeling reinigen we de huid, halen we de onzuiverheden weg en breng en we een masker aan om de huid weer te kalmeren met als afsluiting een dagcreme met hoge SPF. 

Interval

Elke 2-3 weken

Advies 

Afhankelijk van de indicatie en de huidconditie wordt er besproken en geadviseerd hoeveel behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. 

Declareren?

Indien je aanvullend verzekerd bent en de behandeling is tegen acne littekens dan wordt deze behandeling vergoed door je zorgverzekering.

 

download (10)

FAQ

Doet het pijn?

Nee deze behandeling is absoluut niet pijnlijk. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van het huidprobleem en huidconditie. hoe dieper de problemen liggen hoe meer behandelingen we nodig hebben. 

Is het geschikt voor de gevoelige huid?

Deze behandeling is voor een gevoelige huid geschikt mits er geen eczeem te zien is en de huid verder volledig gezond is. 

Is dit mogelijk bij zwangerschap?

Nee helaas is deze niet geschikt tijdens zwangerschap of borstvoeding. 

Zie je altijd resultaat?

Ja je ziet direct resultaat. Ook gaat de huid erg mooi glanzen na de behandeling. 

Ben je rood na de behandeling?

Ja de huid is inderdaad wat licht rood, gelukkig hebben we de medische foundation om dit te camoufleren. 

Samen op weg naar jouw mooiste stralende huid

Microdermabrasie behandeling reserveren?

We bieden microdermabrasie behandelingen aan in zowel Zaandam als Amsterdam.