Huid Analyse (Observ)™ bij Cotton Clinic

Door middel van een speciale camera zien we precies wat de staat van de huid is. Denk aan dingen zoals roodheid, pigmentvlekken, droogheid en meer.

Met deze informatie zijn we in staat om een behandelplan op te stellen voor elk huidtype in elke staat.

Wat is huidanalyse?

Om een glasheldere analyse te maken van je huid gebruiken wij de Observ 520. Met deze Observ 520 is het namelijk mogelijk om de huid van jouw gezicht op 6 verschillende manieren te bekijken en vast te leggen. Zo weet je altijd precies hoe de huid ervoor staat. Wel zo fijn als je voor het eerst bij ons komt. Zo kunnen we alles vastleggen en ook de huidverbetering in kaart brengen naar verloop van tijd.

Hoe werkt het?

 

We beginnen bij de daglicht modus: wat is de status van uw huid op dit moment?

 

True UV-licht modus: voor bijvoorbeeld afwijkingen qua pigmentatie en zonschade (ook onder de huid wat nog niet zichtbaar is van de buitenkant).

 

Gesimuleerde Wood’s modus: welk huidtype heeft u? Een droge huid, dunne kwetsbare huid, et cetera.

 

Parallel-gepolariseerde modus: hoeveelheid talgproductie, grootte van de poriën en status van de fijne lijntjes.

 

Cross-geprolariseerde modus: dit geeft de status van roodheid, couperose, rosacea aan.

 

 6

Gelaatsteint modus: hoe ziet de gelaatsteint eruit?

Behandelplan

Zodra de analyse met de Observ heeft plaatsgevonden, bekijkt en bespreekt jouw huidprofessional samen met jou de beelden. Je ontvangt vervolgens een persoonlijk behandelplan voor de huidverbetering. Dit kan zowel voor een behandeling zijn als voor producten.

Het is fijn dat huidverbetering nu eindelijk meetbaar gemaakt kan worden. Je weet precies waar je aan toe bent en je kunt goed zien na een aantal behandelingen wat het met je huid heeft gedaan. Heel fijn!
Patricia
Financieel medewerker
De actuele prijzen zijn te vinden bij de boekingspagina
Boek de behandeling