Over ons

Cotton Clinic is de Kliniek en het zusje van Cotton Spa. Het is de plek waar Huidtherapie en Cosmetische ingrepen bij elkaar komen. Wij combineren de beste methodes, apparatuur en technieken met elkaar om het juiste en maximale resultaat te bereiken. 

Ons team

download (2)

Floor

Eigenaar, All-round, acne, camouflage, lasertherapeut

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan bij SOAP-treatmentstore en DOCTORS AT SOAP. Na zelf acne te hebben gehad ka ik acne-patenten of andere huidproblemen goed begeleiden en inschatten. Daarnaast geef ik graag tips over de huid via mijn blogs bij Imageskincare en vlogs die te zien op @deskincoach.

Winnares: Beste Zaanse Zakenvrouw 2019
Finalist: Viva 400 zakenwonders 2019
Examinatrice Uiterlijke verzorging MBO

Jelle

Cosmetisch arts

Na ervaring opgedaan te hebben in één van de meest gerenomeerde cosmetische kliniek van Amsterdam was het tijd om zelf verder te gaan. Ik ga voor subtiel en ik kijk naar het totale gezicht. Mensen hun zelfverzekerdheid terug geven met de beste producten voor een zo goed mogelijk resultaat. 

Rachella Koster

PMU artist

Mijn passie voor symmetrie staat toch wel bovenaan. Het gezicht, wenkbrauwen, lippen en ogen moeten helemaal met elkaar overeen komen. Ik kijk naar de persoon zelf en weet al snel welke vorm hier het beste bij past. Ik geef trainingen en lezingen om mijn kennis over te dragen aan anderen​

Bana

All-round, acne, lasertherapeut

Huidbehandelingen die gericht zijn op huidverbetering vind ik zelf het leukst. Ik haal er veel voldoening uit daar het geeft mij uitdaging. Ik vind het belangrijk dat wanneer de klant behandelt is, zich veel ontspannender, mooier en goed gevoel de salon verlaat.

 
 

Joy

All-round

 Ben jij op zoek naar een schoonheidsbehandeling gericht op jouw huid, een heerlijke ontspannende massage of goede sportmassage? Door mijn jaren ervaring bij Fort Beemster kan ik jou perfect behandelen en advies op maat geven. Die je beter laat voelen, zodat jij de dag weer fris tegemoed kunt treden. Ook kun je mij treffen voor andere behandelingen op gebied van beauty.

 

Naf Bostdorp

All-round, Acne

Ik heb de afgelopen 12 jaar bij de beste salons in Nederland gewerkt. Zo nu ook bij Cottonspa/ CottonClinic. Ik heb mij kunnen specialiseren in huid verbeterende behandelingen. Ik ben een expert op het gebied van peelings, microneedling, bindweefselmassage en acne treatments. Ook kan ik je alles vertellen over werkzame ingrediënten en welke producten het beste bij je huid passen. Behandelingen op maat maken, daar ligt mijn expertise. Tevreden ben ik pas wanneer jij dat ook bent! 

Felicity

All-round, acne, lasertherapeut

Uiterst zorgzaam te werk gaan is mijn doel, ik vind het fijn als klanten zich op hun gemak bij mij voelen. Ik ben zorgzaam en secuur in het werk wat ik doe. Ik kom vanuit de Wellness branche (Spa Zuiver) waarbij ik veel op ontspanning werkte. Perfect voor als je in een drukke rush bent en je even een momentje voor jezelf wil hebben​

Peelings
Soorten behandelingen
Crewleden
Reviews

Onze merken