Facials 

Met 10 verschillende facials kan elke huid behandeld worden. 

Zo wordt er uit elke huidje het beste gehaald.

Deze behandelingen zijn te boeken in Zaandam en Amsterdam.

Facials

Onze gezichtsbehandelingen zijn de fijnste die er zijn. Met vier verschillende merken is er voor iedere huid wat wils, Pixi, Loveli, Image en Medik8. Het verschil tussen Pixi/Loveli en Image Skincare/Medik8 ligt in de product-kwaliteit. Image en Medik8 zijn cosmeceutical-producten. Dat houdt in dat het de functie van de cel mag veranderen. De werkstoffen worden in de levende huidlagen opgenomen waardoor je er huidverbetering optreedt. 


Pixi en Loveli zijn merken die zich focussen op de 'wellness' van de huid. De huidbehandelingen bij Cotton Spa worden allemaal met zorg uitgevoerd en aangepast op jouw huid. 

Verschillende soorten facials
Express facial

Een express facial is meer een kennismakingsbehandeling. Een reinging, exfoliant, masker en moisturizer is meer een power facial bij gebrek aan tijd. 


Mini facial

De mini facial is het voornamelijk gericht op de reiniging van de huid. Ook wel een quick fix genoemd. Ideaal om even snel de huid op te frissen of voor een maandelijkse onderhoudsbehandeling. Denk hierbij aan een reinging, exfoliant, onzuiverheden verwijderen en een masker om de huid weer te kalmeren. Na afloop brengen we uiteraard een dagverzorging aan en kunnen we er een medische foundation aan toevoegen zodat je niet zo rood naar buiten gaat. 


Signature facial en Basis facial

Wil je wat meer ontspanning en heeft de huid wat meer nodig? Dan zijn de Signature Facial (huidverbeterend) en Basis facial (huidverzorgend) van toepassing. In deze behandeling worden de producten samen gesteld op de huid en wensen die jij hebt. Hierin zit een reiniging, oppervlakkige exfoliatie en worden de onzuiverheden verwijderd. Hierna zal de huid gekalmeerd worden en hersteld met een masker en een massage. Aan het eind sluiten we altijd af met een fijne dag of nachtverzorging en eventueel met medische foundation om je er fabulous uit te laten zien! Hierbij zijn ADD's (zoals epileren etc) niet inbegrepen. De signature facial behandeling adviseren we als je even niet weet welke behandeling je wilt boeken omdat deze aangepast gaat worden aan de huid en wensen.


Beauty-flash

Bij de Beauty-flash behandeling gaan we nog een stapje verder. Hierbij vervangen we massage voor een bindweefselmassage in het gezicht. Dit is een massage techniek om de huid wakker te schudden en de doorbloeding weer te stimuleren. Lees hier meer. Gelukkig krijg je tijdens het masker een heerlijke ontspanningsmassge ;-)


Tiener facials

Ben jij of heb jij een tiener die echt een reiniging nodig heeft voor de huid? Broek dan de Teen Acne Facial. Hierin wordt er in 50 minuten de huid gereinigd, geëxfolieerd, onzuiverheden weggehaald en een masker aangebracht om de huid weer te kalmeren voordat je de deur uit gaat. Ben je aanvullend verzekerd? Bekijk dan bij jouw zorgverzekeraar of dit gedeclareerd kan wordn.


2 layer eye lift

Deze 2-lagen revolutionaire oogbehandeling combineert de anti-aging om te verstevigen, te liften en te verlichten. De anti-oxidanten herstellen en hydrateren de gevoelige oogomtrek. Deze behandeling wordt ook gecombineerd met een bindweefselmassage voor het oog om rimpels te verminderen. Deze behandeling kan worden geïntegreerd in een normale behandeling of als losse behandeling. 


Huidproblemen? Peelings zijn voor jouw huid geschikt!
De I-peel behandelingen worden uitgevoerd met Image Skincare en Medik8. Hierbij wordt de opperhuid geëxfolieerd, waardoor de huid zich in een rap tempo gaat vernieuwen. Deze chemische peeling ook wel een fruitzuur peeling genoemd is zeer geschikt voor huidproblemen dus! De behandeling gaat dieper de huid in dan een 'gewone' facial en het resultaat zal hierbij ook langer aanhouden. Perfect als je een ergens gericht op wilt werken.

Wil jij meer lezen over de peelings? Klik dan hier


Onze specialiteit?

Dit zijn toch ongetwijfeld de Beauty-flash en Instant-lift behandelingen (zie video). Deze gezichtsbehandelingen i.c.m. bindweefselmassage worden volledig aangepast op de huidscan die we vooraf maken. Hierbij combineren we verschillende merken en technieken om zoveel mogelijk capaciteit uit de eigen huid te halen om te gaan stralen en zo gezond mogelijk eruit te komen te zien. Huidverbetering staat hier centraal. 

Pixi (huidverzorgend)

 •  Ontwikkeld door een wereldberoemde visagiste 
 •  No-nonsens, natuurlijke, zuivere en botanische ingrediënten 
 •  Stelt een natuurlijke GLOW voorop 
 •  Miljoenen volgers op instagram en populair onder de mensen


Loveli (huidverzorgend) 

 • 100% natuurlijk
 • 100% troepvrij, niks van chemicaliën
 • Nederlands merk
 • Gebruik van etherische oliën

IMAGE skincare (huidverbeterend)

 • Amerikaans merk
 • Op de markt gezet door artsen en dermatologen
 • Vrij van minerale oliën, parfum, parabenen en dierproeven
 • Werkt op huidproblemen zoals rosacea, pigment, acne, littekens en huidveroudering
 • Klinisch merk
 • Dierproefvrij en 100% vegan


Medik8 (huidverbeterend)

 • Award-winnend huidverbeteringsmerk
 • Effectieve, oplossingsgerichte huidzorg met bewezen resultaten
 • Werkt op acne, roodheid, pigmentatie en droogheid
 • Wordt geformuleerd in Londen door een team van biochemici en farmacologen
 • Medik8 filosofie dringt aan op het handmatig aanbrengen van kleine hoeveelheden
 • Parabeenvrij
 • 98% vegan en dierproefvrij

Huidverzorgend 

Pixi/Loveli
Mini              45 min €50
Basis             60 min €64

Deluxe*       75 min €75


*inclusief 1 gratis ADD 


Huidverbetering 

IMAGE Skincare/Medik8

Express Facial      30 min €45 

Mini facial           45 min €55 

Signature facial    60 min €70

Beauty-flash *       65 min €87 

Teen acne facial   50 min €52

 2 layer eye lift     30 min €35


* Deze behandeling is inclusief bindweefselmassage

ADD's
Boek jij een ADD bij je facial?! Dan krijg jij daar 20% korting op. Hieronder vallen:

 • Brow shaping 
 • Brow/lash verven 
 • Bovenlip of kin waxen

______________________________________ 

Deze behandelingen zijn te boeken in Amsterdam en Zaandam.


Wil jij weten hoe de instant lift eruit ziet!? Dit laten wij jou zien in dit filmpje
Ben jij op zoek naar een intensievere behandeling? Dan hebben wij ook medische gezichtsbehandelingen zoals:


- Microneedling

- Mesotherapie

- Camouflagetherapie

- Coagulatietherapie 

- Microdermabrasie
Declareren? 

Indien je aanvullend verzekerd bent en de behandeling is tegen acne of acne littekens dan wordt deze behandeling vergoed door je zorgverzekering. Wij zijn aangesloten bij de ANBOS waardoor deze behandeling vergoed worden.- Een doorverwijzing is meestal niet nodig- De declaratie gaat niet van het eigen risico af- Na betaling zal de factuur dezelfde dag nog gedeclareerd kunnen worden


Maak snel een afspraak