Facials

Met de 10 verschillende facials die we aanbieden, kan elke huid behandeld worden.

Zo wordt uit elke huid het beste gehaald.


Deze behandelingen zijn te boeken in Zaandam en Amsterdam.

Facials

Onze gezichtsbehandelingen zijn de allerfijnste! Door de verschillende merken waar we mee werken, hebben we voor iedere huid het beste product. Image Skincare en Medik8 zijn cosmeceutical-producten. Dat houdt in dat deze producten de functie van een huidcel kunnen veranderen. De werkstoffen worden in de huidlagen opgenomen, waardoor er huidverbetering optreedt. Je huid krijgt een extreme boost en zal er weken mooi uit zien.


Verschillende soorten facials

Signature facial 

Bij deze behandeling worden de producten die we gebruiken, afgestemd op je huid en je wensen. De behandeling bestaat uit een reiniging, een oppervlakkige exfoliatie en aanwezige onzuiverheden worden verwijderd. Hierna zal de huid gekalmeerd en hersteld worden met een masker en een massage. Aan het eind sluiten we altijd af met een fijne dag- of nachtverzorging en eventueel wat medische foundation om rode vlekjes te camoufleren, zodat je Cotton Spa fabulous verlaat!


Beauty-flash

Bij de Beauty-flash behandeling gaan we een stapje verder dan bij de Signature facial. Ook hier wordt je huid gereinigd, geëxfolieerd en worden onzuiverheden verwijderd. Maar daarna volgt een bindweefselmassage. Dat is een intensieve massage-techniek om de huid wakker te schudden en de doorbloeding te stimuleren. Natuurlijk krijg je tijdens het masker een ontspannende massage!


Insta Filter Facial

Wat doet het? 

- Hydrateren, verzorgen en het geven van de MAXIMALE glow! Met een stukje ontspanning om even te ontsnappen aan het dagelijks leven.

Voor welke huid?

- Voor elke huid die grauw, duf en futloos is en die instagram glans wilt krijgen #nofilter 

Wat wordt er gedaan?

- Reiniging, exfoliant, bindweefselmassage, intense hydrating sheet masker en dagverzorging met een extra touch of Cotton-glow! 


Tiener facials

Ben jij of heb jij een tiener die echt een reiniging nodig heeft voor de huid? Boek dan de Teen Acne Facial. Hierbij wordt in 50 minuten de huid gereinigd, geëxfolieerd en worden onzuiverheden weggehaald. Tot slot wordt een masker aangebracht om de huid te kalmeren. Ben je aanvullend verzekerd? Kijk dan in je zorgverzekering of je deze behandeling kan declareren.


2 layer eye lift

Tijdens deze 2-lagen revolutionaire oogbehandeling worden – zoals de naam al zegt – twee lagen over elkaar heen aangebracht. Een laag met vitamine C en antioxidanten en een laag met retinol en glycolzuur. Zo wordt anti-aging (verstevigen, liften, verlichten) gecombineerd met het herstellen en hydrateren van de gevoelige oogomtrek. Deze behandeling is inclusief een bindweefselmassage voor de huid rond je ogen om rimpels te verminderen. De 2-layer eye lift kan worden ingepast in een normale behandeling, maar kan ook als losse behandeling worden geboekt.


Onze specialiteit?

Dat zijn ongetwijfeld de Beauty-flash en Instant-lift behandelingen. Deze gezichtsbehandelingen worden, met een bindweefselmassage, volledig aangepast aan de huidscan die we vooraf maken. Hierbij combineren we verschillende merken en technieken om alles uit je huid te halen, zodat je er weer gezond en stralend uitziet. Huidverbetering is het doel!


Merken

Wij werken met Image Skincare en Medik8 voor de peelings en gezichtsbehandelingen. Meer weten over de merken?

Klik hier voor Image Skincare. Klik hier voor Medik8.


Prijzen

De actuele prijzen zijn onderaan deze pagina te zien.

Wil jij een duo behandeling boeken? Wij hebben een duo-kamer waarbij 2 personen naast elkaar kunnen genieten van hun behandeling door 2 van onze specialistes. Deze kunnen telefonisch geboekt worden.

EXTRA'S
Boek jij een EXTRA bij je facial?! Dan krijg jij daar 20% korting op. Hieronder vallen:

  • Brow shaping 
  • Brow/lash verven 
  • Bovenlip of kin waxen
De behandelingen zijn te boeken in Amsterdam en Zaandam.

Wil jij weten hoe de insta filter facial eruit ziet!? Dit laten wij jou zien in dit filmpje:Declareren? 

Is je behandeling tegen acne of acne-littekens? En ben je aanvullend verzekerd?


Dan wordt je behandeling vergoed door je zorgverzekering! Cotton Spa is aangesloten bij de ANBOS, hierdoor wordt deze behandeling vergoed. Een doorverwijzing is meestal niet nodig. De declaratie gaat niet van het eigen risico af.


Na betaling kan de factuur dezelfde dag nog gedeclareerd worden.