Peelings bij Cotton Clinic Amsterdam

Wat is een peeling?

Wil jij je huid vernieuwen, een mooie glow of op een huidprobleem werken? Dat kan met een peeling. Een peeling, ook wel chemische peeling genoemd, is een substantie waarmee we de dieper gelegen huidlagen stimuleren tot het aanmaken van nieuwe huidcellen. 

Met drie verschillende soorten peeling sterktes pakken wij allerlei huidproblemen aan. We bieden 20 verschillende soorten peelings aan, waarmee elk huidtype en vrijwel elk huidprobleem behandeld wordt.

Deze chemische peeling wordt ook wel een fruitzuur peeling genoemd en is zeer geschikt voor behandeling van diverse huidproblemen. De behandeling gaat dieper de huid in dan een reguliere facial. Je kunt een peeling beschouwen als een professional treatment en het resultaat zal hierbij ook langer aanhouden. 

Nieuwsgierig naar een peeling behandeling? Bekijk dan deze video.

Peeling levels uitgelegd

Peelings worden aangeboden in drie intensiteiten.

Level 1 is voor elke huid geschikt en doorgaans zal de huid helemaal niet tot weinig vervellen als gevolg van de peeling. 

Level 2 is intensiever en geeft een lichte tot gemiddelde vervelling die twee tot drie dagen aanhoudt.

Level 3 is de meest intensieve peeling. Deze wordt vrijwel uitsluitend uitgevoerd op personen van wie we de geschiedenis kennen en waarvan we weten dat de huid genoeg weerstand heeft opgebouwd. Na de peeling krijg je een speciale post-treatment kit mee zodat je je huid thuis verder kun verzorgen voor een optimaal resultaat. De huid vervelt vrij intensief en het vervellen zal een week tot anderhalf aanhouden.

Voor het eerst een peeling ondergaan. Maud heeft alles super uitgelegd en advies gegeven. Tot over drie weken!
Laura
Bron: Cotton Spa Salonized Reviews

Voor wie is een peeling geschikt?

Door de verschillende producten en ingrediënten is er altijd wel een peeling geschikt, wie je ook bent en wat voor huidtype je ook hebt. Vooral bij acne, pigment vlekken of littekens (vaak veroorzaakt door acne) in het gezicht is een chemische peeling zeer effectief. Maar ook voor rosacea of zeer gevoelige huiden. De kuur bestaat uit een aantal behandelingen die zullen leiden tot goede resultaten. 

Hoe vaak is een peeling nodig?

De hoeveelheid peelings die nodig zijn om een huidprobleem te lijf te gaan is afhankelijk type huidprobleem en de intensiteit van het huidprobleem. De interval tussen de behandelingen is twee tot drie weken en daarin bouwen wij de peelings op naar wens en uitslag van de huidscan

Indien er meerdere behandelingen nodig zijn raden we aan om een peeling kuur af te nemen. 

Wat kost een peeling?

Level 1 peelings: €90 per behandeling

Level 2 peelings: €95 per behandeling

Level 3 peelings: €150 per behandeling

Kuur van 3 peelings van level 1 of 2: €245

Kuur van 6 peelings van level 1 of 2: €470

Peeling vergoedingen door de zorgverzekering

Het is mogelijk dat jouw behandeling vergoed wordt door de zorgverzekering. Omdat de voorwaarden voor de vergoedingen en de hoogte daarvan aan veranderingen onderhevig zijn raden we je aan om de voorwaarden na te kijken bij jouw zorgverzekeraar.

Resultaten

We zijn ontzettend trots dat we al duizenden anderen hebben mogen helpen aan een betere huid. Bekijk hieronder een aantal voor en na foto’s om een idee te krijgen wat voor effect een goed afgestemd behandelplan heeft op je huid.

Pigment behandeling

Before After Schermafbeelding 2021-01-12 om 13.44.39Schermafbeelding 2021-01-12 om 13.44.28

Acne en litteken behandeling

Before After cottonclinic_results_set_4acottonclinic_results_set_4b
Boek de behandeling

Veelgestelde vragen over peelings

Ben je onder de 18? Dan is het verplicht om schriftelijke toestemming van de ouders/verzorgers te hebben.

We hebben een kuur van 3 behandelingen en van 6 behandelingen waarbij je elke 2-3 weken komt als interval om je huid intensief te vernieuwen.

Dat hangt af van het huidprobleem en type huid. Bij oppervlakkige indicaties hebben we minder behandelingen nodig dan van diepere problemen. Diepere en ernstige huidproblemen hebben minimaal 6 behandelingen nodig in kuurvorm.

Ja, als je in aanmerking komt voor huidtherapie kun je dit indien je daarvoor verzekerd bent declareren bij je zorgverzekering.

Samen op weg naar jouw mooiste stralende huid

Contact
Vragen? Let us know!

info@cottonclinic.nl