Peelings

Wil jij je huid vernieuwen, een mooie glow of op een huidprobleem werken? Dat kan met een peeling. Met drie verschillende soorten peeling sterktes pakken wij allerlei huidproblemen aan. We bieden 20 verschillende soorten peelings, zo kunnen we elk huidtype behandelen.

I-Peel Image skincare en Medik8

De peelings worden uitgevoerd met Image Skincare en Medik8. Hierbij wordt de opperhuid geëxfolieerd, waardoor de huid zich in een rap tempo gaat vernieuwen. Deze chemische peeling ook wel een fruitzuur peeling genoemd is zeer geschikt voor huidproblemen dus! De behandeling gaat dieper de huid in dan een ‘gewone’ facial, zie het als een professional treatment en het resultaat zal hierbij ook langer aanhouden. Perfect als je een ergens gericht op wilt werken. 

Klinkt eng

De naam ‘chemische peeling’ klinkt nogal spannend. De ingrediënten zijn volledig natuurlijk, maar het proces dat de huid afschilfert en afstoot is een chemisch proces. Het zorgt voor een chemische reactie in de huid. Vandaar de naam chemische peeling.

Voor wie?
Eigenlijk is een peeling voor elke huid geschikt. Door de verschillende producten en ingrediënten is er altijd wel een peeling geschikt. Vooral bij acne, pigment vlekken of littekens (vaak veroorzaakt door acne) in het gezicht is een chemische peeling zeer effectief. Maar ook voor rosacea of zeer gevoelige huiden. De kuur bestaat uit een aantal behandelingen die zullen leiden tot snelle resultaten. 

Ook zijn wij aangesloten bij ANBOS en kun je deze peelings declareren bij de aanvullende zorgverzekering voor acne en acne gerelateerde klachten. 

Bekijk hier onze resultaten

 

Eerste keer?

Bij de eerste behandeling boeken we altijd een (gratis) huidscan. Aan de hand van deze scan kunnen wij inschatten welke behandeling we gaan doen en hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Weet jij niet welke peeling je moet boeken? Boek dan de signature I-peel. Dit is een level 1 peeling waar we altijd mee starten. Mocht er een andere peeling beter bij jouw huid passen dan kunnen we die altijd op de dag zelf veranderen.

In kuurvorm

Een peeling kuur zal worden ingezet als jij doeltreffend te werk wilt gaan op bepaalde huidproblemen. De interval tussen de behandelingen is 2-3 weken en daarin bouwen wij de peelings op naar wens en uitslag van de huidscan. De hoeveelheid peelings die nodig zijn om een huidprobleem te lijf te gaan is afhankelijk van de ernst en soort huidprobleem. 

Veelgestelde vragen

Ben je onder de 18? Dan is het verplicht om schriftelijke toestemming van de ouders/verzorgers te hebben.

We hebben een kuur van 3 behandelingen en van 6 behandelingen waarbij je elke 2-3 weken komt als interval om je huid intensief te vernieuwen.

Dat hangt af van het huidprobleem en type huid. Bij oppervlakkige indicaties hebben we minder behandelingen nodig dan van diepere problemen. Diepere en ernstige huidproblemen hebben minimaal 6 behandelingen nodig in kuurvorm.

Ja, als je in aanmerking komt voor huidtherapie kun je dit indien je daarvoor verzekerd bent declareren bij je zorgverzekering.

Samen op weg naar jouw mooiste stralende huid

Boek een peeling bij Cotton Clinic in Amsterdam.

Contact

Vragen? Let us know!

info@cottonclinic.nl

Prijzen

Peelings Level 1 Level 2 Level 3 Instant lift incl bindweefsel Kuur 3 beh level 1-2 Kuur 6 beh level 1-2

Prijzen

€80

€85
€150
€100

€220

€410

Prijzen

Peelings Level 1 Level 2 Level 3 Instant lift incl bindweefsel Kuur 3 beh level 1-2 Kuur 6 beh level 1-2

Prijzen

€80

€85
€150
€100

€220

€410