12 weeks tot WOW

Cotton Spa is één van de eerste salons in Nederland die het 12 Weeks to WOW-programma van Medik8 introduceert!


Ons advies en jouw wensen

Vooraf doen we een intake en een scan met een onze Observ 520 huidscan. Aan de hand van de 6 foto’s van de scan, kunnen we zien hoe het met je huid is en wat er verbeterd kan worden. We combineren ons advies met jouw wensen en zo komen jouw 6 Medik8 peelings voor de 12 Weeks To WOW tot stand.


Voor wie?

Voor elke huid die verbeterd kan worden! Of het nou gaat om pigmentvlekjes, littekens, acne, anti-aging of roodheid. Zelfs voor de gevoelige huid heeft Medik8 speciale peelings die ook dit huidtype ondersteunen.


Hoe beginnen we?

Met een goede voorbereiding natuurlijk. Door 2 weken van te voren een patchtest te doen, checken we of we de behandeling veilig kunnen doen zonder reactie van je huid. We brengen een de peeling op een stukje van je onderarm aan en kijken dan hoe je huid reageert. Hiermee sluiten we een allergische reactie uit.

Ook krijg je een CSA-voorbereidingskit mee naar huis om je huid voor te bereiden op de peelings, zodat we veilig kunnen gaan peelen. Zo bouw je weerstand op, zodat we tijdens de 12 Weeks het maximale uit je huid halen. Alle stappen van de behandeling komen in je Skin-paspoort.


De 6 peelings

Na 2 weken voorbereiding beginnen de peelings. Elke 10 tot 14 dagen gaan we je huid versneld vernieuwen in 6 behandelingen van 30-40 minuten. We gaan hierbij in lagen te werk en kunnen meerdere verschillende peelings aanbrengen. Dit alles afhankelijk van je huidklachten en je wensen. Na elke peeling krijg je een post treatment kit mee, om thuis je huid te laten herstellen en het effect van de peeling te optimaliseren.


De downtime tussen de peelings

Tijdens de rustperiode gaat je huid zich versneld vernieuwen en zal daardoor soms wat gaan schilferen of vervellen. Dit duurt meestal 2 tot maximaal 5 dagen.


En na 12 Weeks…

De WOW-factor natuurlijk! Je huid ziet er egaal uit, is gehydrateerd en heeft een prachtige natural glow. Tot slot is er in onze salon nog een scan en een evaluatiegesprek. We bespreken dan het resultaat en we leggen de voor-en-na scans naast elkaar, altijd leuk om het verschil te zien! De foto’s van de scans krijg je uiteraard gemaild. En… spread the word hoe je je WOW hebt gekregen!


Kosten

€600


Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

- een Skin-paspoort

- een Patch-test

- 6 peelings

- een CSA voorbereidingskit

- 2 post treatmentkits


Ben je nieuwsgierig? Boek dan snel een intake en we laten je zien hoe jij je WOW-effect in 12 weken kunt bereiken.


Medik8 (huidverbeterend)

  • Award-winnend huidverbeteringsmerk
  • Effectieve, oplossingsgerichte huidzorg met bewezen resultaten
  • Werkt op acne, roodheid, pigmentatie en droogheid
  • Wordt geformuleerd in Londen door een team van biochemici en farmacologen
  • Medik8 filosofie dringt aan op het handmatig aanbrengen van kleine hoeveelheden
  • Parabeenvrij
  • 100% vegan en dierproefvrij

 

Declareren? 

Indien je aanvullend verzekerd bent en de behandeling tegen acne of acne-littekens is, wordt deze behandeling vergoed door je zorgverzekering. We zijn aangesloten bij de ANBOS waardoor deze behandeling vergoed wordt. Een doorverwijzing is meestal niet nodig. De declaratie gaat niet van het eigen risico af. Na betaling zal de factuur dezelfde dag nog gedeclareerd kunnen worden.Ben jij op zoek naar een andere behandeling? 

Dan hebben wij ook medische gezichtsbehandelingen zoals:


- Microneedling

- Mesotherapie

- Camouflagetherapie

- Coagulatietherapie 

- Microdermabrasie

Maak snel een afspraak