Hydra Aqua facial

Diepte reiniging van de huid! De Hydra Aqua Facial is een behandeling in 3 stappen. Met een reinigingsapparaat gaan we je huid helemaal uitreinigen. 

De behandeling

Deze behandeling is HOT! Of eigenlijk: verfrissend! 


Een 3-step-facial

De Hydra Aqua Facial is een behandeling in 3 stappen. Met een reinigingsapparaat gaan we je huid helemaal uitreinigen. Het apparaat spuit een reinigingsproduct tegen je huid en zuigt het ook weer op. Hierbij worden je poriën intensief gereinigd en gespoeld. Het vuil wordt opgevangen in een reservoir, je kunt dus duidelijk zien wat er is opgezogen!


Stap 1. Reinigen en peelen. Door je huid zacht te reinigen en mild te exfoliëren, verwijderen we de bovenste dode huidlaag.

Stap 2. Dieper reinigen en uitzuigen van de poriën, tegelijkertijd wordt een vochtboost aan je huid gegeven.

Stap 3. Inbrengen van anti-oxidanten en peptides. Die worden diep in de huid aangebracht en geven je huid bescherming. Zo krijgt je huid een maximale natural glow!


Voor (bijna) elke huid

De anti-oxidanten en peptides die gebruikt worden tijdens de behandeling, worden aangepast aan je huid en je wensen. De behandeling is geschikt voor elke huid, ook voor de meest gevoelige huidtypes, maar helaas niet bij eczeem of een eczeem-gevoelige huid.


Na de 3 stappen met het Hydra Aqua Facial-apparaat, krijgt je gezicht een korte bindweefselmassage. Daarna wordt een verzachtend masker met een dagverzorging met uv-factor aangebracht. Om je huid wat te egaliseren, kun je ook voor een medische foundation kiezen.


Indicaties

- uv-schade

- zwarte puntjes/mee-eters

- grove poriën

- acne

- pigment

- oneffen teint

- verouderingslijntjes en rimpels


Deze behandeling kan elke 3 – 4 weken herhaald worden.


Prijzen

De actuele prijzen zijn onderaan deze pagina te zien.


Benieuwd naar onze Hydra Aqua Facial behandeling? Kijk dan onderstaande video!