Coagulatie 

Deze behandeling is geschikt voor mensen met rode vaatjes, couperose, ouderdomsvlekken en spinnenkopjes. 

Deze behandeling is te boeken in Zaandam en Amsterdam.

Coagulatietherapie

Ouderdomsvlekjes en rode haarvaatjes (couperose) in het gezicht zijn huidoneffenheden die we liever niet zien. Het maakt de huid vlekkerig en het camoufleren hiervan is lastig. Daarom hebben wij een behandeling die hierbij helpt om de huid egaal te maken. 


Coagulatietherapie is een huidbehandeling waarbij er d.m.v. van wisselstroom goedaardige huidoneffenheden worden behandeld. Hierbij ontstaat er een klein korstje en zal daarna genezen. 


Wat houd de behandeling in

Vooraf gaand zal er een huidcheck en reiniging gedaan worden. Er zal met een naaldje en elektriciteit oneffenheden behandeld worden. De huid zal lichtelijk rood zijn na de behandeling en zal worden gecamoufleerd met medische foundation samen met dagverzorging met een hoge UV-bescherming. 


Deze behandeling is geschikt voor:​ 

- Rode vaatjes/couperose/teleangiëctasieën 

- Spinnenkopjes/spider naevi

- Ouderdomsvlekken

- Steelwratjes - Fibromen


Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit is per persoon verschillend. Met 2-3 behandelingen zijn vrijwel alle huidoneffenheden verdwenen.


Advies 

Afhankelijk van de indicatie en de huidconditie wordt er besproken en geadviseerd hoeveel behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.​


 

Declareren?

Indien je aanvullend verzekerd bent, wordt je pigmentvlek of ader behandeling vergoed door je zorgverzekering. Cotton Spa is aangesloten bij de ANBOS, hierdoor wordt de behandeling vergoed. Een doorverwijzing is meestal niet nodig. De declaratie gaat niet van je eigen risico af. Na het betalen van de factuur kan het dezelfde dag nog gedeclareerd worden.


Prijzen

De actuele prijzen zijn onderaan deze pagina te zien.