Body bindweefsel & Cupping

Elke vrouw heeft wel last van cellulitis of delen van het lichaam waar je aan wilt werken. Vocht vasthouden is vaak het grootste probleem. Deze behandelingen gaan de oplossing bieden om je huid en bindweefsel weer helemaal gezond te maken.

Body bindweefsel & Cupping

Elke vrouw heeft wel last van Cellulite of delen van het lichaam waar je aan wilt werken. Vocht vasthouden is vaak het grootste probleem. Deze behandelingen gaan de oplossing bieden om je huid en bindweefsel weer helemaal gezond te maken voor het optimaal afvoeren van afvalstoffen en jouw lichaam de perfecte structuur en GLOW te geven.


Wat is bindweefselmassage?

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen (Cellulite) of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. 


Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals cellulitis, vermoeide benen en vochtophopingen. Maar ook het verstrakken van de benen of billen.


Voordelen bindweefsel + cupping

- Verbetering van de huidconditie

- Stimulatie van de huiddoorbloeding 

- Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen

- Verbetering van de opname van werkstoffen

- Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel

- Bevordering van de celdeling

- Verbetering van de huidstructuur en huidteint

- Vermindering van littekens

- Verbetering van de huidweerstand

- Spectaculaire resultaten 


Quick fix bindweefsel (30 min)

Wil jij een enkel deel van je lichaam strakker maken? Zoals alleen je benen of billen dan is deze behandeling daar geweldig voor.


Kissable legs (45 min) 

Een combi van cupping en bindweefselmassage technieken op de benen en billen om de doorbloeding, bindweefsel en afvoer te verbeteren. 


Perfect body (60 min) 

Een combi van cupping en bindweefselmassage technieken op de benen, billen en buik. Om de huid weer strak te krijgen, te liften, doorbloeding te stimuleren en bindweefsel zo goed als nieuw te maken. Ready to shine!​


Kuurverband

Wil jij een mooi en langer resultaat? Dan adviseren wij een kuur om de huid langduriger mooi te maken of om naar een doel toe te werken. De intervaltijd is hierbij eens per week en we zullen hierbij de massage ook opbouwen in intensiteit.


“Mijn lichaam voelt aan alsof alles weer doorstroomt. Mijn benen hebben nog nooit zo licht gevoeld!”


Thuisproducten

Wil jij thuis al beginnen, of het onderhoud na de kuur willen doen? De cupping cups voor je lichaam zijn hier aan te schaffen. Net zoals de verstevigende Rejuvenating crème om de huid te liften en doorbloeding te stimuleren.


Prijzen

De actuele prijzen zijn onderaan deze pagina te zien.