Elektrisch ontharen 

Deze behandeling is geschikt voor mensen met witte, grijze of blonde haren waarbij de laserbehandeling niet ingezet kan worden. Deze behandeling is te boeken in Zaandam en Amsterdam.

Elektrisch permanent ontharen

Elektrisch ontharen is een manier van epileren met een optimale haarreductie op de lange termijn. Er wordt bij elektrisch ontharen gebruik gemaakt van een naaldje, dat stroom geleidt naar het haarzakje, met als doel de follikel te vernietigen. Hierdoor kunnen geen voedingsstoffen meer via het bloed het haar in het haarzakje bereiken en stopt de groei. Bij elektrisch ontharen worden de haren één voor één behandeld.


Diathermie methode en blend methode

Elektrisch epileren kan met twee verschillende methoden worden toegepast, de Diathermie en de Blend Methode.


Bij Diathermie wordt gebruik gemaakt van wisselstroom. Door thermolyse ontstaat warmte aan het eind van de naald. Daardoor raakt het haarzakje beschadigd en wordt de voedingsbodem gecoaguleerd.


De Blendmethode werkt met een combinatie van gelijkstroom en wisselstroom, ther- molyse en elektrolyse. Bij de Blendmethode ontstaat er zowel warmte door wisselstroom als loogvorming door gelijkstroom. Hierbij wordt de gehele follikel vernietigd, en wordt nagroei van de haar voorkomen. 


Wat houd de behandeling in

Vooraf gaand zal er een huidcheck en reiniging gedaan worden. Er zal met een naaldje en elektriciteit haren behandeld worden. Bij elektrisch ontharen worden de haren één voor één behandeld. De huid zal lichtelijk rood zijn na de behandeling en zal worden gecamoufleerd met medische foundation samen met dagverzorging met een hoge UV-bescherming. 


Deze behandeling is geschikt voor:​ 

- Witte, blonde en grijze haren die niet met de laser behandeld kunnen worden.

- Nabehandeling na laser kuur.


Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit is per persoon verschillend. Met 2-3 behandelingen zijn vrijwel alle haren verdwenen.


Advies 

Afhankelijk van de indicatie en de huidconditie wordt er besproken en geadviseerd hoeveel behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.​ 


Prijzen

De actuele prijzen zijn onderaan deze pagina te zien.
______________________________________