Pedicure

Onze voeten zijn vaak ondergeschoven kindjes en hebben ook de nodige verzorging nodig. Sommige meer dan andere, dat hangt er vanaf wat je er zelf aan doet. Lees hier meer over onze pedi's!

Pedi-time

Hebben jouw voeten wat extra aandacht nodig i.v.m nagelriemen, velletjes of eelt? In de Spa kunt u terecht voor vele verschillende behandelingen. Bij alle behandelingen zorgen wij ervoor dat jij met mooie voeten de deur uit gaat en er weer een tijdje tegenaan kan!


Full pedicure zonder lakken

Een full pedicure is een pedicure waar alles aangepakt wordt. Nagels, nagelriemen, eelt en scrub + massage. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke voetencrème en nagelriemolie. Deze behandeling duurt 45 minuten.


Full pedicure met CND Shellac

Deze pedicure is hetzelfde als hierboven, alleen wordt de behandeling afgesloten met CND Shellac. Je kan kiezen uit één van onze 140 kleuren! Deze behandeling duurt 60 minuten.


Medische pedicure

Bij ingegroeide nagels, likdoorn of veel eelt op jouw voeten? Dan is de medische pedicure is voor jou geschikt. Dit is een full pedicure, maar dan met meer aandacht gericht op voetproblemen. Helaas behandelen wij niet bij diabetes en kalk/schimmel.


CND Shellac 

CND Shellac staat bekend om de zeer lange houdbaarheid van minstens 14 dagen en de UV lamp waaronder de lak moet drogen. Door deze unieke UV lamp hard de lak uit en is het vrijwel meteen droog. Door de verschillende lagen lak die aangebracht worden is deze goed bestand tegen dagelijks gebruik en beschermd en verstevigd het de eigen nagels. Door de flexibilteit in de lak breekt deze niet snel af op de nagels. De lak is zelf zeer makkelijk te verwijderen. Hypoallergeen!
    

Prijzen

De actuele prijzen zijn onderaan deze pagina te zien.