Mesotherapie 

Mesotherapie is een non-invasieve - zonder injecties - huidbehandeling met als doel het verjongen en verstrakken van je huid. Deze gezichtsbehandeling is hét alternatief als je geen injectables wilt.

Deze behandeling is te boeken in Zaandam en Amsterdam.

Meso therapie


Wat houdt het in

Voor je behandeling wordt er een huidanalyse gedaan en daarna volgt een gezichtsreiniging. Rekening houdend met jouw wensen, wordt er een cocktail van concentraten samengesteld. De cocktail heeft sterk werkende ingrediënten, die op allerlei huidproblemen kan werken. Deze cocktail wordt door middel van microneedling in de huid gebracht. Hierbij maken we microscopische kleine “gaatjes” in je huid, waardoor je huid zich gaat vernieuwen. Zo worden collageen en elastine geactiveerd. 


Voor elke huid

De meso cocktail kan voor iedere huid anders zijn. Wij stellen deze cocktail zelf samen. De snelheid en de diepte van de naald worden aangepast aan je huid en je huidprobleem. Zo is deze behandeling veilig voor elk huidtype.  


Een verkoelend masker zal je huid weer kalmeren en herstellen. Na de behandeling zal je huid wat rood zijn, daarom brengen we een dagverzorging met een hoge uv-bescherming aan. En zal je huid wat gecamoufleerd worden met medische foundation.


Eerst verdoven?

45 minuten voor je behandeling kan je Emla-crème op je gezicht aanbrengen. Dat is een crème die een verdovende werking op je huid heeft. Deze crème kun je op recept krijgen bij de apotheek.


Deze behandeling is geschikt voor:

- fijne lijntjes

- lichte pigmentvlekken

- vette huid

- acnelittekens

- striae

- grove poriën

- doffe huid

- rokershuid

- hals en decolleté

- Haarverlies 


Interval

Elke 3 – 4 weken.


Advies

Afhankelijk van je indicatie en je huidconditie kijken we hoeveel behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Wil jij Mesotherapie gebruiken om kale plekken en haarverlies tegen te gaan? Dan adviseren wij een kuur van 5 behandelingen te doen. 


Declareren?

Indien je aanvullend verzekerd bent en je behandeling tegen acnelittekens is, wordt deze behandeling vergoed door je zorgverzekering.