Huidanalyse

Met deze Observ 520 is het mogelijk om de huid van jouw gezicht op verschillende manieren te bekijken 

en vast te leggen. Zo weet je altijd precies hoe de huid ervoor staat.

Observ 520


EERSTE AFSPRAAK

Wanneer je voor de eerste keer bij Cotton Spa komt, vinden wij het belangrijk om vooraf jouw wensen goed te bespreken en je huid nauwkeurig te analyseren. Dit doen wij met de Observ 520. We brengen in kaart waar jij tegenaan loopt en wat je doelen zijn. Daarnaast is het fijn een duidelijk behandeltraject te hebben voordat je start aan huidverbetering.


GLASHELDERE HUIDANALYSE

Om een glasheldere analyse te maken van je huid gebruiken wij de Observ 520. Met deze Observ 520 is het namelijk mogelijk om de huid van jouw gezicht op verschillende manieren te bekijken en vast te leggen. Zo weet je altijd precies hoe de huid ervoor staat. 


WAT DOET EEN OBSERV?

De Observ 520 is ontwikkeld met de meest innovatieve technologie. Hierdoor is het mogelijk om met speciale belichtingen diverse beelden te maken van de diepere huidlagen. Op deze beelden wordt de status van de huid en eventuele huidaandoeningen direct zichtbaar. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar.


VOORDELEN

- Gedetailleerde weergave huidaandoeningen/kenmerken d.m.v. 6 lichtmodi
- De gemaakte afbeeldingen kunnen direct naar je gemaild worden 

- Afbeeldingen en behandelplan worden opgeslagen in je database 

- Resultaten kunnen worden opgeslagen en vergeleken met voorafgaande sessies, waardoor resultaten van een behandeling of productgebruik duidelijk zichtbaar zijn

- Je ontvangt tips & trics over je huid

 

ZES TYPEN BELICHTINGEN 

De Observ 520 heeft zes verschillende belichtingen om de huid te analyseren: 

1. Daglicht modus: wat is de status van uw huid op dit moment? 

2. True UV-licht modus: voor bijvoorbeeld afwijkingen qua pigmentatie en zonschade (ook onder de huid wat nog niet zichtbaar is van de buitenkant)

3. Gesimuleerde Wood’s modus: welk huidtype heeft u? Een droge huid, dunne kwetsbare huid, et cetera 

4. Parallel-gepolariseerde modus: hoeveelheid talgproductie, grootte van de poriën en status van de fijne lijntjes 

5. Cross-geprolariseerde modus: dit geeft de status van roodheid, couperose, rosacea aan 

6. Gelaatsteint modus: hoe ziet de gelaatsteint eruit? 


BEHANDELPLAN

Zodra de analyse met de Observ heeft plaatsgevonden, bekijkt en bespreekt jouw huidprofessional samen met jou de beelden. Je ontvangt vervolgens een persoonlijk behandelplan voor de huidverbetering. 


Welke behandeling moet ik nemen als ik voor het eerst kom?

Wij adviseren dan de huidscan te plannen met de Signature facial. Mocht er een andere behandeling beter passen dan kunnen we deze altijd aanpassen het moment zelf. De huidscan is dan volledig gratis. Kom je alleen voor de huidscan dan zijn de kosten €15.