Manicure

Onze handen hebben soms net even wat extra nodig. Wist je dat men vaak kijkt naar hoe iemand zijn handen verzorgd? Handen zeggen veel over jou!

Manicure

Hebben jouw handen wat extra aandacht nodig i.v.m nagelriemen en/of velletjes? In de Spa kun je terecht voor vele verschillende behandelingen. Je kunt er voor kiezen om alleen nagels te laten behandelen, maar je kunt ook voor kiezen een full manicure. Bij alle behandelingen is het onze zorg dat jouw handen ontspannen, weer stralen en er een tijdje tegen aan kunnen.


Full manicure zonder lakken

Bij deze behandeling worden alle velletjes weggehaald en nagelriemen volledig verzorgd. De nagels worden in model gevijld en vuil wordt onder de nagels weggehaald. In de behandeling zit ook een kleine handmassage. De behandeling wordt afgesloten met nagelriemolie. De behandeling duurt 30 minuten. 


Full manicure met CND Shellac

Bij deze behandeling worden alle velletjes weggehaald en nagelriemen volledig verzorgd. De nagels worden in model gevijld en vuil wordt onder de nagels weggehaald. In de behandeling zit ook een kleine handmassage. De behandeling wordt afgesloten met de CND Shellac en nagelriemolie. De behandeling duurt 45 minuten.  


Verschillende soorten lak:

CND Shellac 

CND Shellac staat bekend om de zeer lange houdbaarheid van minstens 14 dagen en de UV lamp waaronder de lak moet drogen. Door deze unieke UV lamp hard de lak uit en is het meteen droog. Door de verschillende lagen lak die aangebracht worden is deze goed bestand tegen dagelijks gebruik en beschermd en verstevigd het de eigen nagels. Door de flexibilteit in de lak breekt deze niet snel af op de nagels. De lak is zelf zeer makkelijk te verwijderen. Hypoallergeen!

BIAB (Builder in a bottle)                               

Je kent shellac, je kent acryl maar beiden is net niks voor jou? Acryl is dik en verstevigend, maar werkt beschadigend voor de nagel en moet eraf gevijld worden. Shellac is wat flexibel en wordt dunner op de nagel aangebracht, maar blijft soms niet altijd 2-3 weken zitten. BIAB (The Gelbottle builder in a bottle) zit daar precies tussenin! Het is dikker dan shellac maar dunner dan acryl, verstevigd en voelt dikker aan. Maar je kunt het er toch van af soaken zonder te hoeven vijlen! BIAB Nails komt samen met vijlen en polijsten voor de nagels die er al perfect uit zien. Moet er meer gebeuren zoals nagelriemen en velletjes verwijderen? Dan is de manicure hier voor bedoeld.                                                                                                                                                                                 


Let op: Shellac kan verkleuren bij aanraking met chemische/schoonmaak ingrediënten of bepaalde zonnebrandcrème. Hierbij staan wij helaas niet garant.  


Nailart

Onze Savana is onze nailartist. De behandelingen die zij uitvoert zijn de Shellac en Biab behandelingen. Ook de nailart zal zij uitvoeren en is bij te boeken bij jouw nagelbehandeling. Het verlengen van de nagels is ook mogelijk bij Savana.


Prijzen

De actuele prijzen zijn onderaan deze pagina te zien.


 

CND Shellac resultaat


BIAB resultaat

Nailart resultaat