Spraytan voor een egaal bruin lichaam voor een week lang

Wat is spraytan?

Kies jij voor de ultieme combinatie van elegantie en comfort? Dan kan het zomaar zijn dat een spraytan perfect bij jou past. Wij bieden namelijk een vegan spraytan aan welke gemaakt is van de puurste ingrediënten. De lotion is zo afgesteld dat de kleur zich aanpast aan jouw pigment. De behandeling is van korte duur maar laat jou gemiddeld 7 dagen stralen van geluk. Naast dat de huid egaal bruin wordt gesprayd, is dit ook een prachtige camouflage voor eventuele cellulitis of oneffenheden. 


Zou je willen dat de tan langer blijft zitten? Onze specialist adviseert jou tijdens de behandeling vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn.


Hoe bereid je jezelf het beste voor?


Scrubben
Het advies is om je huid over je hele lichaam licht te scrubben 24-uur voordat je een spraytan behandeling krijgt. Dit zorgt voor een egalere dekking en een betere opname van de tanninglotion. Heb je geen scrub? Geen probleem, je kan ook na je douche-gebruik je huid stevig afdrogen, dat heeft ook een licht-scrubbend effect.


Producten op huid tijdens behandeling

Kom zonder make-up, cremes of deodorant naar jouw spraytan afspraak.

Douchen, Baden & Zweten
Wacht een minimaal een uur met een spraytan behandeling wanneer je gedoucht, gesport of gezwommen hebt. De lotion hecht zicht het best aan een licht zure huid.

Wat neem je mee naar de behandeling?
Loszittende, donkere kleding. Dan krijgt de lotion alle ruimte om in te trekken. En niet geheel onbelangrijk.. Vergeet je niet een paraplu mee te nemen als het regent?

Lingerie
Na de behandeling mag je tijdens de inwerkperiode (3 tot 6 uur, afhankelijk welk effect je wilt bereiken) geen bh dragen. Houd je hier rekening mee qua kleding? (Een top of bandeau is geen probleem).FAQ Vragen

Ik ben zwanger. Is een spraytan dan geschikt?
Omdat zonnebaden afgeraden wordt als je zwanger bent, is spraytanning juist perfect. Nu ben je toch voorzien van een prachtige bruine teint, zonder kans op een ‘masker’ of andere schadelijke invloeden. Voor de zekerheid wordt spraytanning niet toegepast tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap.
Let wel: raadpleeg bij twijfel altijd een deskundige. Let wel: er is een kans van 5% dat je spraytan niet of minder goed pakt. Dit komt door hormonen.

Krijg ik niet strepen of vlekken na een spraytan?
Nee. Strepen of vlekjes na een spraytan is zeker niet gebruikelijk. Wel moet er rekening gehouden worden met het feit dat de huid het grootste orgaan van ons lichaam is. Hormonen (menstruatie – zwangerschap) overmatig alcohol en/of medicijngebruik hebben invloed op ons (lichamelijke)gestel. Bij een zeer klein percentage (1-5%) kan daarom de huid anders reageren op een spraytan.

Geeft een spraytan niet af?
Als je de spraytan afgespoeld hebt, geeft deze niet meer af in je kleding of linnengoed.
Tijdens de inwerktijd van de spraytan, kan deze wel lichtjes afgeven. Daarom is het advies ook om donkere loszittende kleding te dragen na de behandeling. Alle spraytans zijn wel uitwasbaar. Let wel: tijdens zeer hoge temperaturen (30 graden) kan door de combinatie “zweet en zeer strakke kleding” een spraytan iets afgeven. Denk aan strakke beugel bh’s, korsetten en panty’s die wrijving geven.

Is spraytanning schadelijk?
Nee. Het is zelfs bewezen dat spraytanning goed is voor de huid door de vele huidverzorgende ingrediënten. Tevens komt er geen UV straling aan te pas om de huid te bruinen.

Word ik nog wel bruin van de zon na een spraytan behandeling?
Ja. De zon blijft haar werk doen, waardoor je ook nog steeds bruin wordt van de zon zelf. Je moet de huid wel altijd goed blijven beschermen tegen de zon met een hoge zonnefactor.

Wanneer is spraytanning niet geschikt?
Je huid is je grootste orgaan. Hormonen, medicijn en/of overmatig alcoholgebruik hebben invloed op onze organen. Zo ook je huid.
Bij een zeer klein percentage onder ons (1-5%) kan de huid anders reageren op een spraytan. Een spraytan kan bijvoorbeeld lichter uitvallen dan gewenst of vlekjes veroorzaken. Indien dit het geval is, neem dan alsjeblieft contact op met ons zodat wij dit kunnen verhelpen.

Ik ga trouwen, hoeveel dagen kan ik het beste van te voren boeken?
Voor het beste resultaat raden wij aan om twee dagen voor de bruiloft een spraytan behandeling in te plannen. Dan is je bruine teint op haar mooist.

Kan ik zwemmen en naar de sauna?
Door te zwemmen en naar de sauna te gaan, zal de verkregen teint wat sneller vervagen. Sporten kan je direct na de behandeling beter de eerste 8 uren uitstellen, vanwege het transpireren.


Word ik niet oranje van spraytanning ?
De tanning lotions die tegenwoordig op de markt zijn, hebben een uitstekende kwaliteit. Over het resultaat hoef je je geen zorgen te maken!
Na de behandeling wordt er advies gegeven over de inwerking en het eindresultaat van de spraytan.