Mommy to be

Ben jij zwanger? Dan heb jij even wat extra aandacht nodig om helemaal te kunnen ontspannen.

Zwangerschaps treatments

Deze behandelingen zijn speciaal ontwikkeld om de maximale ontspanning te bereiken


Zwangerschapsmassage 

Ben jij 12 weken of langer zwanger?! Dan hebben wij een geweldige zwangerschapsmassage om de spanning in de rug, nek en schouders en de rest van het lichaam te verlichten terwijl jij op je buik ligt! Ja het kan weer! Door het gebruik van een speciaal kussen met uitsparingen kun jij heerlijk ontspannen en je laten verwennen wanneer jij het echt even nodig hebt. Full pedicure zonder lakken

Een full pedicure is een pedicure waar alles aangepakt wordt. Nagels, nagelriemen, eelt en scrub + massage. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke voetencrème en nagelriemolie. Deze behandeling duurt 45 minuten.


Full pedicure met CND Shellac

Deze pedicure is hetzelfde als hierboven, alleen wordt de behandeling afgesloten met CND Shellac. Je kan kiezen uit één van onze 140 kleuren! Deze behandeling duurt 60 minuten.


Full manicure zonder lakken

Bij deze behandeling worden alle velletjes weggehaald en nagelriemen volledig verzorgd. De nagels worden in model gevijld en vuil wordt onder de nagels weggehaald. In de behandeling zit ook een kleine handmassage. De behandeling wordt afgesloten met nagelriemolie. De behandeling duurt 30 minuten. 


Full manicure met CND Shellac

Bij deze behandeling worden alle velletjes weggehaald en nagelriemen volledig verzorgd. De nagels worden in model gevijld en vuil wordt onder de nagels weggehaald. In de behandeling zit ook een kleine handmassage. De behandeling wordt afgesloten met de CND Shellac en nagelriemolie. De behandeling duurt 45 minuten.  


Mini Facial 

Deze huidverbeteringsbehandeling is gericht op het reinigen, de onzuiverheden en het kalmeren van je huid zonder massage.


Signature facial 

Bij deze behandeling worden de producten die we gebruiken, afgestemd op je huid en je wensen. De behandeling bestaat uit een reiniging, een oppervlakkige exfoliatie en aanwezige onzuiverheden worden verwijderd. Hierna zal de huid gekalmeerd en hersteld worden met een masker en een massage. Aan het eind sluiten we altijd af met een fijne dag- of nachtverzorging en eventueel wat medische foundation om rode vlekjes te camoufleren, zodat je Cotton Spa fabulous verlaat!


Beauty-flash

Bij de Beauty-flash behandeling gaan we een stapje verder dan bij de Signature facial. Ook hier wordt je huid gereinigd, geëxfolieerd en worden onzuiverheden verwijderd. Maar daarna volgt een bindweefselmassage. Dat is een intensieve massage-techniek om de huid wakker te schudden en de doorbloeding te stimuleren. Natuurlijk krijg je tijdens het masker een ontspannende massage!


Hydra Aqua facial 

Hydra-facial is een behandeling waarbij de porien worden schoongespoeld en extracten worden toegevoegd om de huid een extra boost te geven. Hierbij focussen we op de reiniging, hydratatie en kalmeren van de huid.


Prijzen

De actuele prijzen zijn onderaan deze pagina te zien.
Bekijk hier de vlog over bindweefselmassage bij Cotton Spa