Peelings

Een intensieve behandeling voor je huid doe je met een peeling. 

Deze geeft een geweldige glow en jij krijgt een nieuw huidje.

Deze behandeling is te boeken in Zaandam en Amsterdam.

Peel that skin!


Eerste keer een peeling?

Bij je eerste peeling-behandeling boeken we altijd een gratis huidscan met de Observ. Aan de hand van deze scan kunnen we inschatten welke peeling we gaan doen en hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Een goede voorbereiding is het halve werk!


Peelings
Bij een peeling wordt de opperhuid geëxfolieerd, hierbij worden de dode huidcellen 
verwijderd, waardoor de huid zich snel weer gaat vernieuwen. Deze chemische peeling, ook wel fruitzuur-peeling, is zeer geschikt om huidproblemen te behandelen. De behandeling gaat dieper de huid in dan een ‘gewone’ facial. Een peeling is perfect als je gericht op een huidprobleem wilt werken.


Chemisch? Klinkt eng!

Ja, de naam “chemische peeling” klinkt nogal spannend, maar het proces dat de huid afschilfert en afstoot, is een chemisch proces. Vandaar de naam chemische peeling. De ingrediënten van de peelings zijn volledig natuurlijk.


Voor wie?

Een peeling is voor elke huid geschikt. Door de verschillende producten en ingrediënten is er altijd wel een passende peeling. Vooral bij acne, pigmentvlekken of littekens (vaak veroorzaakt door acne) in het gezicht, is een peeling zeer effectief.Maar ook voor rosacea of zeer gevoelige huiden. De kuur bestaat uit een aantal behandelingen die zullen leiden tot snelle resultaten.  De kuur bestaat uit een aantal behandelingen die tot snelle resultaten zullen leiden.


Levels

Er zijn 3 levels van peelen. De hoogte van de levels wijst op de intensiteit van de peeling.

Level 1 is voor elke huid geschikt, er zal geen of slechts een lichte vervelling optreden. Met dit level beginnen we altijd als je voor het eerst een peeling boekt. Zo kunnen we je huid leren kennen en de peelings opbouwen.

Level 2 zal intensiever zijn en geeft een lichte tot gemiddelde vervelling die 2 tot 3 dagen duurt.

Level 3 is de meest intensieve peeling, waar je huid al eerdere peelings voor moet hebben ondergaan, zodat je huid genoeg weerstand heeft opgebouwd. Na de peeling krijg je een post-treatment-kit mee om thuis je huid te verzorgen. Devervelling zal hevig zijn en ongeveer 1 tot 1,5 week duren.


Oogpeeling

Ja die bestaat ook! We hebben een speciale Eye-peel die ook over het bewegende ooglid wordt aangebracht om de ooghuidskleur te verhelderen en te verstevigen. Geweldig als je last hebt van donkere pigment kringen of fijne lijntjes.


Peelingkuur

Een peelingkuur kan worden ingezet als je gericht wilt werken aan bepaalde

huidproblemen. De interval tussen de behandelingen is 2 – 3 weken en we bouwen de peelings op naar de uitslag van je huidscan en jouw wensen. De hoeveelheid peelings die nodig is om een huidprobleem te lijf te gaan, is afhankelijk van de soort en de ernst van je huidprobleem.


Onze specialiteit?

Dit is toch ongetwijfeld de  Instant-lift behandelingen (zie video). Deze gezichtsbehandelingen icm  bindweefselmassage worden volledig aangepast op de huidscan die we vooraf maken. Hierbij combineren we verschillende merken en technieken om zoveel mogelijk capaciteit uit de eigen huid te halen om te gaan stralen en zo gezond mogelijk eruit te komen te zien. Huidverbetering staat hier centraal. 


Merken

Wij werken met Image Skincare, Toskani en Medik8 voor de peelings en gezichtsbehandelingen. Meer weten over de merken?

Klik hier voor Image Skincare. Klik hier voor Medik8.


Prijzen

De actuele prijzen zijn onderaan deze pagina te zien.Wat doet een peeling? Dit leggen wij jou uit in dit filmpje


Wil jij weten hoe de instant lift eruit ziet? Dit laten wij jou zien in dit filmpje


 

Declareren?

Indien je aanvullend verzekerd bent, wordt je acnebehandeling, acne-littekensbehandeling of pigmentvlek behandeling vergoed door je zorgverzekering. Cotton Spa is aangesloten bij de ANBOS, hierdoor wordt de behandeling vergoed. Een doorverwijzing is meestal

niet nodig. De declaratie gaat niet van het eigen risico af. Na betaling kan de factuur dezelfde dag nog gedeclareerd worden.

Heb jij acne en wil je hier meer over lezen? 

Wij schrijven regelmatig blogs om jou te vertellen hoe je aan huid problemen komt, wat je kan doen om dit te voorkomen en hoe wij dat het beste behandelen.