Camouflage therapie

Last van pigment- of wijnvlekken? Last van acne littekens? Of gewoon last van oneffenheden? Dan is camouflage therapie geschikt voor jou! Deze behandeling is te boeken in Zaandam en Amsterdam.

Wat is camouflage therapie?

Eigenlijk is het geen therapie, maar een behandeling met een tijdelijk effect. Behandelingen die donkere vlekken in je gezicht moeten bleken en lichte vlekken donkerder moeten kleuren, vertonen niet altijd het gewenste effect. Voor een tijdelijke oplossing kun je een dekkende camouflage-crème gebruiken om storende huiddelen te verbergen. Doordat er veel camouflage-producten verkrijgbaar zijn, is het vaak moeilijk het juiste product en een goede kleur te kiezen.


Tegenwoordig vergoeden zorgverzekeraars ook behandelingen die het huidprobleem langdurig aanpakken of zelfs verhelpen. Vraag naar de voorwaarden bij ons wat er mogelijk is. 


Behandeling
Voorafgaand aan de behandeling zal een kort en vrijblijvend intake-gesprek plaatsvinden. Tijdens het vervolg-consult zullen we samen bekijken welke kleur het meest overeenkomt met je eigen huidskleur. Daarna zal de specialiste je de juiste manier tonen waarop je thuis de crème kan aanbrengen. Deze crème is waterafstotend en veegvast. Het mooi en natuurlijk camoufleren van oneffenheden zal het zelfvertrouwen versterken.Indicatie
- Brandwonden
- Couperose / vaatafwijkingen 
- Littekens 
- Tatoeages 
- Pigmentvlekken 
- Wijnvlekken 
- Vitiligo 
Donkere kringen onder de ogen 
- Psoriasis​

Kosten en vergoeding
De behandeling wordt door de meeste aanvullende verzekeringen vergoed en kun je dit declareren. In sommige gevallen worden camouflageproducten ook vergoed. Lees de polisvoorwaarden om te zien hoe je hier recht op hebt. Wil jij weten of jouw zorgverzekering dit vergoed? Klik dan op deze link.

__________________________________


Acne littekens voor en na