Camouflage therapie

Last van pigment- of wijnvlekken? Last van acne littekens? Of gewoon last van oneffenheden? Dan is camouflage therapie geschikt voor jou! Deze behandeling is te boeken in Zaandam en Amsterdam.

Wat is camouflage therapie?

Camouflage is eigenlijk geen “therapie”. Het is een behandeling met een tijdelijk effect. Behandelingen die donkere of lichte vlekken moeten bleken of donkerder moeten kleuren vertonen niet altijd het gewenste effect. 


Om een tijdelijke oplossing te bedenken, kunnen cliënten een dekkende camouflage gebruiken (deze is veegvast en waterafstotend) om in de tussentijd storende huiddelen minder opvallend te maken. Dit is met name van belang gedurende de dag, op het werk of bij sociale gelegenheden, zoals feestjes of recepties. 


Doordat er veel van dit soort producten op de markt verkrijgbaar zijn, is het vaak moeilijk een juist product en een bijpassende huidskleur te kiezen dat het best bij jou past. Het mooi en natuurlijk camoufleren van huidoneffenheden zal bovendien uw eigen zelfvertrouwen versterken.

Behandeling
Voorafgaand aan de behandeling zal een kort en vrijblijvend intakegesprek plaatsvinden. Tijdens het vervolg consult zal samen met de specialist worden bekeken welke kleur of kleuren het meest overeenkomen met de eigen huidskleur. Daarna zal de specialist jou de juiste manier tonen waarop u thuis de crème kan aanbrengen.​

Indicatie
- Brandwonden
- Couperose / vaatafwijkingen 
- Littekens 
- Tatoeages 
- Pigmentvlekken 
- Wijnvlekken 
- Vitiligo 
Donkere kringen onder de ogen 
- Psoriasis​

Kosten en vergoeding
De behandeling wordt door de meeste aanvullende verzekeringen vergoed en kun je dit declareren. Lees de polisvoorwaarden om te zien hoe je hier recht op hebt. Wil jij weten of jouw zorgverzekering dit vergoed? Klik dan op deze link.


__________________________________


Acne littekens voor en na