NIEUW! Marc Inbane

Het self-tan merk die jou een zelfverzekerd gevoel geeft.

Wat is tanning

Wil jij een kleurtje op je huid hebben zonder zon?! Dan is zelf-tanning daar geweldig voor! Door het product op je huid aan te brengen krijg jij instant een mooie huid die ook nog 7-9 dagen lang blijft zitten.


Marc Inbane vanaf 2012


Na het missen van hun vliegtuig op luchthaven Amsterdam Schiphol wachtten INgo, BArt en NEle op hun volgende vlucht. Om de tijd te veraangenamen, observeerden ze de voorbijgangers. Al snel viel hen het verschil op in uitstraling en houding tussen de vertrekkende en terugkerende reizigers.

De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit, wat een positief effect had op hun houding.


Zo ontstond het idee voor de Natural Tanning Spray. Een product waarmee je het hele jaar door − makkelijk, gezond en veilig – kunt genieten van een natuurlijk ogende zomerse teint!

Producten
- Tanning spray (Lichaam)
- Tanning mousse (Lichaam)
- Tanning drops (Gezicht) 
- Kabuki brush Lichaam
- Kabuki brush gezicht 
- Glove  
- Mitt 
- Shower gel

- Moisturizers (met en zonder tintje)​


Hieronder leggen wij de tan producten uit. Wil jij deze online bestellen? Dit kan in de winkels. Wil jij deze opgestuurd hebben? Geef dan je bestelling telefonisch door op 0615000657 of via mail info@cottonspa.nl

Tanning Spray

€39,95

De Natural Tanning Spray is geschikt voor frequent gebruik. Onze spray tan wordt dagelijks gebruikt en aanbevolen door diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists en dermatologen.

Onze Tanning Spray is gemakkelijk zelf aan te brengen, droogt snel en geeft geen ongewenste vlekken en strepen. Het ingenieuze spraysysteem zorgt voor een fantastische verneveling van het product en een optimale dekking. De natuurlijke en zomerse teint houdt gemiddeld vijf dagen aan.

Tanning mousse 

€44,95

‘s Werelds 1e tanningmousse verrijkt met het innovatieve 3e generatie Hyaluronzuur voor een extreem gehydrateerde en zachte huid. Dit nieuwe & diepwerkende hyaluronzuur is geliefd vanwege haar verzorgende eigenschappen en dringt als enige door tot de diepere huidlagen:​ 

● Het verbetert de huidstructuur

● Stimuleert de vorming van collageen 

● Werkt als een superieure moisturizer


Bewerk deze met de glove of brush


Hyaluronic Self tan spray 

€34,95

Dit nieuwe & meesterlijke hyaluronzuur is geliefd vanwege haar verzorgende werking en dringt als enige hyaluronzuur door tot de diepere huidlagen: het verbetert de huidstructuur, stimuleert de vorming van collageen en werkt als een superieure moisturizer!  

Deze vegan zelfbruiner is geschikt voor alle huidtypen en huidtinten en zorgt voor een natuurlijke en egaal-gebruinde teint tot wel 9 dagen lang! Gelijktijdig brengt de mix van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten de huid in een optimale conditie en laat deze stralen. 


Bewerk deze met de glove of brushPerle de Soleil 

€39,95

Voeg de Award winning bruiningsdruppels eenvoudig toe aan je favoriete dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème voor een natuurlijke egale teint op maat. Dosering voor het tannen van het gezicht:

• 2 - 3 druppels = light result

• 4 - 5 druppels = medium result

• 6+ druppels = dark result

Glove

€9,95

Deze zelfbruiner handschoen is een handige en zeer essentiële tool voor het tannen van het lichaam en het gelaat. Dankzij de fijne en geperfectioneerde microvezelstructuur zorgt de Glove ervoor dat onze tanning (tanning sprays en tanning mousse) egaal verdeeld wordt over het lichaam en voorkomt zo vlekken en strepen.

Brush

€24,95 Gezicht en €29,95 Lichaam

Professionele brushes voor het egaliseren van de spray! Ideaal voor het tannen van gelaat, handen en voeten. De kwast is zo ontworpen dat het geen product opneemt en het tan product mooi laat blenden met de huid. Mitt

€14,95

Gebruik de Mitt om dode huidcellen inclusief overtollige resten van zelfbruiner te verwijderen, de doorbloeding te stimuleren en je huid er fris en stralend uit te laten zien.


Scrubben voor het tannen zorgt voor een langer behoud van je teint!

Tip: door je huid regelmatig te scrubben, 2 tot 3 keer per week, verwijder je dode huidcellen zodat deze niet de porie-openingen kunnen gaan verstoppen & voorkom je ingegroeide haartjes.

Acne littekens voor en na


__________________________________