COTTON PARTY

Cotton Spa bestaat 2 jaar en gaat haar 2e filiaal openen!


Wat houdt de party in? 

Cotton Spa bestaat 31 maart 2 jaar en wij gaan een 2e filiaal openen in Amsterdam Noord. Dit moet natuurlijk gevierd worden! Dit wordt gedaan tijdens de Cotton Party op zaterdag 4 april van 14.00 uur tot 17.30 uur. Op deze dag worden er gratis huidscans gegeven, waaruit een huidadvies volgt. Er worden brow treatments gedaan met goede kortingen! Er zijn lekkere hapjes en drankjes aanwezig en er zijn live behandelingen. Tot slot ga jij naar huis met een leuke goodiebag! Of te wel: party!!! 


Live behandelingen 

Wil jij weten hoe een behandeling er uit ziet bij ons? Kom dan langs om zo’n behandeling live te bewonderen. Tijdens ons event worden deze live behandelingen gegeven door Floor en Dr Wesam. Dit zijn de live behandelingen die deze dag plaatsvinden: 


Injectebles (filler & botox) 

Altijd al meer informatie gewild over fillers of botox? Of wil je weten hoe deze behandeling in zijn werk gaat? Heb jij nog veel vragen over de injectebles? Kom dan naar de Live Injectebles van Dr Wesam. Zij zal alles gaan vertellen over fillers en botox en hier zal je gaan zien hoe de behandeling in zijn werk gaat. 


Peeling

Heb jij een huidprobleem? Wil jij meer weten over wat peelings voor de huid doen en hoe dit jou kan helpen? Of gewoon benieuwd hoe de behandeling er uit ziet? Dan is de live peeling door Floor perfect voor jou! Tijdens deze behandeling worden alle vragen over peelings beantwoord en zal duidelijk worden hoe goed een peeling voor de huid is. 


Mesotherapie (dermapen)

Wil jij het beste uit de huid halen? Dan is mesotherapie echt iets voor jou! Meso therapie is een non-invasieve (zonder injecties) huidbehandeling waarbij er gewerkt word op het verjongen en verstrakken van de huid. Deze gezichtsbehandeling is hét alternatief voor een injectable behandeling. In deze live demo wordt er uitgelegd hoe mesotherapie werkt en wat er allemaal bij komt kijken. Deze demo wordt gegeven door Floor zelf.


Inschrijving voor Live Demo noodzakelijk, schrijf je daarom gratis in voor een demo. 


Gratis huidscan en huidadvies 

Om een glasheldere analyse te maken van je huid gebruiken wij de Observ 520 (huidscan). Met deze Observ 520 is het namelijk mogelijk om de huid van jouw gezicht op verschillende manieren te bekijken en vast te leggen. Zo weet je altijd precies hoe de huid ervoor staat. Zodra de analyse met de Observ heeft plaatsgevonden, bekijken en bespreken wij samen met jou de beelden. Je ontvangt vervolgens een persoonlijk huidadvies voor de huidverbetering. Zo weet jij wat voor behandelplan jij tegemoet gaat en hoe je je huid het beste kan verzorgen. Lees hier meer over de huidscan.


Je kan gewoon binnenlopen voor een gratis scan met huidadvies!Brow Treatments 

Op deze feestelijke dag worden er Brow Treatments gegeven met een leuke korting. Zo ga jij met fleeky brows terug naar huis. Tijdens deze dag geven wij 25% korting op het verven en/of shapen van jouw wenkbrauwen. Loop binnen tijdens deze dag en profiteer van de korting. Het inboeken van een browtreatment is helaas niet mogelijk. 


Korting alleen geldig tijdens het event. 


Beauty CottonBag 

GOODIEBAGS FOR ALL! Iedereen die naar ons event komt gaat naar huis met een leuke gevulde CottonBag ;-). In deze CottonBag zitten leuke kortingen, productjes en nog veeeel meer leuks! 


Hapjes en drankjes 

Wij zorgen er voor dat er hapjes zijn. Deze hapjes zijn vegetarisch! Verder zullen er verschillende drankjes geserveerd worden.


INFORMATIE OVERZICHT

WANNEER?

ZATERDAG 4 APRIL 

14.00 tot 17.30


WAAR?

Cotton Spa

Gedempte Gracht 2E

1506 CE Zaandam


TIME TABLE LIVE DEMO

14:15 Live demo Filler en Botox behandeling door Dr Wesam 


15:15 Live demo peeling door Floor 


16:15 Live demo Mesotherapie (dermapen) door Floor


Inschrijven live demo NOODZAKELIJK

Schrijf je in voor de live demo, want vol = vol 
Maak snel een afspraak