Bruidsmake-up

Want het is JOUW dag om te SHINEN!

Bruidsmake-up


Ga je trouwen? Van harte! Cotton Spa adviseert je graag met het uitkiezen van je make-up en je nagels. Het is belangrijk dat je bruidsmake-up zo dicht mogelijk bij je dagelijkse make-up blijft en dat het natuurlijk bij je jurk en accessoires past!

Vaak is het fijn om een paar weken voor de grote dag je huid een opfrisbeurt te geven. Je huid ziet er dan egaler uit en je make-up blijft daarna mooier zitten.


De juiste make-up vinden

Een paar weken voor de bruiloft doen we een proefmake-up. We nemen ruim de tijd om je wensen te bespreken en verschillende kleuren te proberen. Neem vooral wat foto’s van jezelf -  en misschien al van je jurk - mee ter inspiratie! Door je afspraak ruim voor je bruiloft te plannen voorkom je stress rond de grote dag zelf en is er tijd genoeg om nog iets aan te passen. Je kan je afspraak met ons ook plannen op de dag van je proefkapsel, zodat je haar en make-up goed op elkaar afgestemd kunnen worden.


Vergeet je nagels niet!

Cotton Spa heeft diverse combi’s om je er zo goed mogelijk uit te laten zien op je trouwdag. Dit kan met verschillende behandelingen. Laat je handen en voeten een paar dagen voor de bruiloft doen, zodat je op de dag zelf zo min mogelijk afspraken hebt.


Behandelingen


Bruidsmake-up incl proef      €160
Bruidsmake-up gasten v.a     €35
Bruidsmake-up op locatie     €p.o.a​

Combi 1
Signature Facial, Mani Shellac & 

Bruidsmake-up incl proef 

195 min                            €245


Combi 2 

Pedi shellac, Mani shellac &
Bruidsmake-up incl proef 

195 min                            €240

Combi 3
Signature facial, Mani shellac 

105 min                             €110

Maak snel een afspraak