Carboxytherapie / Zuurstofmasker

Give the skin some oxygen!

Carboxy Co2 therapie

Carboxy staat voor koolstofdioxide. Koolstofdioxide is een onzichtbaar en geurloos gas. Het zit in de lucht om ons heen en in ons lichaam. De nieuwste toepassing van koolstofdioxide bij Cotton Spa is een revolutionair masker om de huid jonger te maken. Door je huid van zuurstof te voorzien, krijgt je huid een enorme boost.


Een nieuwe huid

Carboxytherapie helpt donkere cirkels rond de ogen te verminderen, de huid strakker en egaler te maken en vetophopingen te verminderen. Tijdens het masker maken je rode bloedcellen zuurstof vrij, waardoor je huid zich sneller vernieuwt. Cellen gaan beter functioneren waardoor de elastine- en collageenproductie  wordt gestimuleerd.


Zo werkt het

Met Carboxytherapie wordt tijdens de behandeling koolstofdioxide aan je gezicht toegevoegd, wat zorgt voor extra zuurstof en bloedtoevoer. Deze pijnloze behandeling bestaat uit een gel en een speciaal vliesmasker. Er komt dus geen naald aan te pas! De gel produceert het CO² gas op je huid en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt. Het resultaat is een snelle en effectieve opname van CO² diep in de huid.


Cotton Spa adviseert om de Carboxytherapie als kuur te boeken. Onze ervaring is dat meerdere behandelingen het beste resultaat geven. Afhankelijk van je indicatie en je huidconditie krijg je van ons een advies hoeveel behandelingen nodig zijn om je gewenste resultaat te behalen


Deze behandeling is geschikt voor:

- een verslapte huid

- een ondervoede huid

- een zonbeschadigde huid

- rimpels

- rosacea/eczeem

- een rokershuid


Behandelingen


Singel behandeling (35 min)    €59
Box 5 behandelingen              €185


Maak snel een afspraak