Massage Zaandam

Ben jij toe aan een relax momentje voor jezelf!?


Massage

Stress van werk? Stijf door verkeerde houdingen of gewoon toe aan ontspanning? Een massage is dan een goede oplossing. Door verschillende massage-technieken wordt de massage op jouw wensen aangepast. 


Mogelijkheden: 

- Deep tissue (sport)

- Relaxing

- Hotstone 

- Bamboo​

- Zwangerschapsmassage

Extra uitleg:

De bamboo massage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om toxines (giftige stoffen) af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren, maar ook om krampen en triggerpoints te verlichten. Door middel van Chinese bamboestaven worden de zenuwuiteinden in je huid en de oppervlakkige spieren geprikkeld. De massage werkt tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na de massage in een betere conditie. 


Hotstone massage zegt het al. Dit zijn hete stenen van ongeveer 45 graden celsius die gebruikt worden tijdens de massage. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren en zorgen voor een diepe relaxatie gevoel. De massage geeft verlichting maar ook energie naderhand! 


Ben jij 12 weken of langer zwanger?! Dan hebben wij geweldige zwangerschapsmassage om de spanning in de rug, nek en schouders en de rest van het lichaam te verlichten terwijl jij op je buik ligt! Ja het kan weer! Door het gebruik van een speciaal kussen met uitsparingen kun jij heerlijk ontspannen en je laten verwennen wanneer jij het echt even nodig hebt. 


Een massage boeken?
Mocht u niet weten wat u wilt of nodig heeft, dat geeft niet. Na het bespreken van de klachten en wensen past onze masseuse de massage aan op het te behandelen gebied. Niet alle klachten kunnen in één keer verholpen worden en zullen meerdere behandelingen nodig hebben. 


Verkrijgbaar in 30, 45 en 60 minuten.​


Duo behandeling

Wil jij met je partner, vriend(in), broer/zus of moeder/vader komen? Dat kan! Hoe te boeken? Dit kan telefonisch! Wij zijn te bereiken op 075-6151676. 


Let op: wij hebben geen duo kamer, maar 2 aparte kamers!

Massages kun
nen niet geboekt worden bij:
- Trombose
- Ernstige ziektes
- Griep of koorts
- Spataderen


Tip: Wij hebben ook cadeaubonnen om iemand anders dit te laten ervaren! Ken jij iemand die deze behandeling echt even nodig heeft? Kom dan langs voor een giftcard of bestel hem hier. 

Behandelingen

Relaxing / Deep tissue / Hotstone / Bamboo
30 min                                €37,50
45 min                                €52

60 min​                                €62,50 

Reinigende rug facial 

45 min                                €50


Zwangerschapsmassage

30 min                                €40

45 min                                €55

60 min                                €65Maak snel een afspraak