Laserontharing 

Nooit meer scheren of waxen!

Te boeken in Zaandam en Amsterdam

Onze ontharingslaser

Ontharen via de traditionele methodes zoals harsen, scheren en waxen is vaak een vervelende ervaring. Deze manieren van ontharen doen vaak pijn. Daarbij is er een kans op allergische reacties, zoals rode plekken en bultjes. Met laserontharing zijn al deze vervelende bijkomstigheden verleden tijd en ben je dus geheel haar vrij!


Sheer Light Desire

LightSheer biedt bewezen resultaat en is de ‘gouden standaard’. De Lightsheer wordt dankzij zijn unieke eigenschappen door artsen en medische professionals beschouwd alszijnde de snelste en meest effectieve vorm van laserontharing op de markt. Diverse klinische studies hebben uitgewezen dat deze golflengte de meest effectieve is bij 90% van alle huidtypes (I-VI).


Kom je voor het eerst?

Bij je eerste behandeling bespreken we eerst wat jouw wensen zijn en wat je kunt verwachten van de laserbehandeling. We bepalen de kleur van je huid en haar om vervolgens een inschatting te geven van het verwachte aantal behandelingen tot je haar vrij bent op de besproken behandelgebieden.


Wat gebeurt er met een haar tijdens de laserbehandeling?

Om een haarzakje te vernietigen zal er een warmte van ongeveer 60-70graden door het haartje naar het haarzakje geleidt worden. De warmte komt daar door het pigment van het haartje. Het haarzakje wat in de groeifase zit zal hierbij kapot gaan en er zal dan ook geen haartje meer uit voort komen. Gelukkig is ons apparaat erop gemaakt om die warmte zo min mogelijk voelbaar te maken tijdens de behandeling.


Je mag het gebied wat je wilt behandelen dezelfde dag of de dag ervoor scheren, maar denk eraan om een klein stukje behaard en ongeschoren te houden zodat we de haarkleur nog kunnen zien. 


Waarom kiezen voor permanent laser ontharen bij Cotton Clinic

Permanent laser ontharen bij Cotton Clinic betekent een goede verdraagbaarheid vanwege het vacuüm en de koeling (chill-tip) tijdens de behandeling. Het is de meest effectieve methode voor ontharen die is goedgekeurd door de US FDA, de hoogste Amerikaanse testautoriteit van medische apparatuur.
ALWAYS DISCOUNT 

Bij 2 onderdelen 10% korting

Vanaf 3 onderdelen 20% korting

Betaal jij 6 behandelingen in 1 keer? Dan krijg je 10% kassakorting (zie prijslijst)

*over de kuurprijs wordt geen extra korting berekend.

De permanente ontharing in het gezicht kunnen gedeclareerd worden bij een (aanvullende) zorgverzekeringFAQ Vragen

Doet het pijn?

Nee, het mag wat gevoelig zijn maar absoluut niet te pijnlijk. We brengen hierbij dan ook wat verdovingscreme op aan om te verzachten.


Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van het huidprobleem en huidconditie. hoe dieper de problemen liggen hoe meer behandelingen we nodig hebben. Het gemiddelde ligt tussen de 6-8 behandelingen


Is het ook geschikt voor een gevoelige huid?

Ja ook voor de gevoelige huid is deze behandeling geschikt. We kunnen hem helemaal aanpassen op de huid, wat de conditie of huidtype ook is. 


Is het mogelijk bij zwangerschap?

Nee helaas is deze niet geschikt tijdens zwangerschap of borstvoeding. 


Zie je altijd resultaat?

Ja je ziet altijd resultaat. Zelfs na de eerste behandelingen ga je zien dat veel haartjes niet meer terug gaan komen.


Ben je rood na de behandeling?

Niet altijd, maar soms wel. We brengen dan ook altijd een kalmerende crème aan op de huid naderhand.