MEN TREATMENTS

Men treatments

De huid van de mannen moet niet vergeten worden. Mannen kunnen namelijk ook last hebben van huidproblemen waar zij vanaf willen komen. Wij hebben een aantal treatments samen gesteld voor mannen.


Mini behandeling (45 min) of signature facial (60 min):

De mini gezichtsbehandeling is voornamelijk gericht op de reiniging van de huid. Ook wel een quick fix genoemd. Ideaal om even snel de huid op te frissen of voor een maandelijkse onderhoudsbehandeling. Denk hierbij aan een reinging, exfoliant, onzuiverheden verwijderen en een masker om de huid weer te kalmeren. Na afloop brengen we uiteraard een dagverzorging aan. 


Bij de signature facial wordt er meer tijd genomen voor het verwijderen van onzuiverheden en zit er een heerlijke ontspanningsmassage bij. 


I-peel (45 min) of instant lift (50 min): 

Eerste keer 

Ben jij voor het eerst bij ons of ben je van plan om je eerste peeling te ondergaan?! We maken dan extra tijd vrij om jou zo goed mogelijk advies te geven. Ook maken we een huidscan met de Observ van jouw huid om alles in kaart te brengen. Want een goede voorbereiding is het halve werk! Boek deze behandeling bij je eerste peeling en de huidscan zal gratis zijn.


Peelings

De peelings worden uitgevoerd met Image Skincare en Medik8. Hierbij wordt de opperhuid geëxfolieerd, waardoor de huid zich in een rap tempo gaat vernieuwen. Deze chemische peeling ook wel een fruitzuur peeling genoemd is zeer geschikt voor huidproblemen dus! De behandeling gaat dieper de huid in dan een 'gewone' facial, zie het als een professional treatment en het resultaat zal hierbij ook langer aanhouden. Perfect als je een ergens gericht op wilt werken. 


Instant lift

Deze gezichtsbehandelingen icm bindweefselmassage worden volledig aangepast op de huidscan die we vooraf maken. Hierbij combineren we verschillende merken en technieken om zoveel mogelijk capaciteit uit de eigen huid te halen om te gaan stralen en zo gezond mogelijk eruit te komen te zien. Huidverbetering staat hier centraal.

Ben jij op zoek naar een intensievere behandeling? 
Dan hebben wij ook medische gezichtsbehandelingen zoals: 

Declareren? 
Indien je aanvullend verzekerd bent en de behandeling is tegen acne of acne littekens dan wordt deze behandeling vergoed door je zorgverzekering. 

Wij zijn aangesloten bij de ANBOS waardoor deze behandeling vergoed worden. Een doorverwijzing is meestal niet nodig.De declaratie gaat niet van het eigen risico af. Na betaling zal de factuur dezelfde dag nog gedeclareerd kunnen worden.