Quanis dermafiller

Heeft de huid onder de ogen een oppepper nodig!? 


Quanis dermafiller ​

Quanis Dermafiller is een oogpad van gekristalliseerd hyaluronzuur in de vorm van microscopisch kleine naaldjes. De oplosbare kristallen micronaaldjes zijn 200 tot 300 micron, héél klein dus, wat de opname in de huid van de hyaluronzuurkristallen aanzienlijk comfortabeler en effectiever maakt. Ze dringen gemakkelijker in de huid door, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking.


De behandeling

Als Quanis Dermafiller wordt aangebracht, voel je een lichte prikkeling doordat de micronaaldjes in de huid dringen en oplossen. De hyaluronzuur microkristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels (die zijn ontstaan door uitdroging) van binnen uit weer worden opgevuld. Ook geven de kristallen de huid haar elasticiteit terug. 


Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine C. De micronaaldjes bevatten alleen natuurlijke stoffen. Quanis Dermafiller bevat geen geur- en kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen, geen alcohol en is niet getest op dieren.


Geschikt voor

- de verslapte huid

- donkere kringen

- lijntjes en diepere rimpels

- rond de ogen 

- neus-lippen plooi


Advies

Om een goed resultaat te behalen, adviseert Cotton Spa om Quanis Dermafiller minimaal 1 keer door een specialiste toe te laten passen. Na deze behandeling kun je het zelf wekelijks onderhouden met Quanis Dermafiller Home.


Behandeling

Singel behandeling (35 min)    €45 

Box 8 treatments                     €195
  
In combinatie met een facial  

20% korting!

Maak snel een afspraak 


Quanis Dermafiller Home
€35,00