Better safe than sorry met het festival seizoen!

Festivals! Ze zijn er weer volop! Jij bent als dame altijd op zoek naar de handige lifehacks hoe je zoveel mogelijk dingen in een handig klein tasje mee kan nemen en van alles voorzien bent. Want jij wilt het liefst op alles voorbereid zijn. Jouw vriendinnen zijn natuurlijk ook mega blij met jou! Deo, parfum, lipverzorging en zonbescherming is hierin het belangrijkst want ja iedereen wilt lekker ruiken en niet verbranden uiteraard. Hoe neem je deze nog het makkelijkste mee!? Want grote verpakkingen zijn alles behalve handig. 

PREPARTY

De voorpret is natuurlijk al bijna het leukst. Wat ga je aan doen en hoe stem jij je look met je make-up en haar erop af?! Natuurlijk wil jij er op je best uit zien. De producten die jij op je gezicht smeert zijn hierin essentieel. Heb jij wat fijne lijntjes of rimpeltjes waar je aan stoort? Dan hebben wij een Botox in een glazen potje voor je! De Vitaflash ampoulen die wij van Toskani hebben trekken je huid strak, geven een glow en zorgt voor een perfecte primer onder je make-up. Dit effect blijf je 24 uur zien en is echt een van onze bestsellers! 


Ik heb onderzoek gedaan naar de beste en fijnste producten om te gebruiken, ze komen altijd door de security controle. En ik kan je vertellen… mijn vriendinnen komen altijd aan mij vragen: ‘ mag ik ook een beetje ‘ en gaan dan met een grote glimlach door de dag! Deze geuren kom je namelijk niet overal tegen en jij gaat dus met een exclusieve geur en verzorging door het leven die dag. Want speciaal willen we ons allemaal voelen. 


Ben je al benieuwd?!;-) Ik zal je niet langer in spanning laten zitten. Ik zet ze hieronder voor je op een rijtje! 


Matte moisturizer Image skincare: Olievrij, geschikt voor elke huid, ook die van de man en die snel oververhit zijn of zweterig. Zonder parfum en werkt geweldig op zonneallergie. 


Sabe Masson waxparfum:Deze exclusieve stick smelt niet, staat altijd voor je klaar om je een geweldige geur te geven. Zowel op je ledematen als in je nek ;-) En oja ze geven ook een mooie glans! Zo kunnen ze ook als highlighter gebruikt worden! 


Loveli lipcare: Bevat geen minerale oliën die jouw lippen verslaafd maken. verzorgd en is troepvrij, voor als je het op zou willen eten. 


Rock and ruddle: Borstelen word een feestje want door deze varkensharen zullen jouw klitten of bosje stro  in een mum van tijd weer in de feestmood komen en kan jij weer shinen. Klein genoeg om zelfs in een heuptasje mee te nemen. En een leuk detail: De borstel kan uit elkaar gehaald worden zodat hij de wasmachine in kan. Wel zo hygienisch ;-)

Balancing Facial Cleanser
€22,00
Flawless Foundation Suede #4
€0,00€52,00
Flawless Foundation Beige #3
€0,00€52,00
Flawless Foundation Natural #2
€0,00€52,00
Ampoules Vitaflash
€22,00€19,80
Flawless Foundation Porcelain #1
€0,00€52,00
Coagulatie
Co-a-gu-la-tie Al een paar jaar heb ik van die kleine adertjes (spinnetjes) op mijn benen. Ik baal er best van,...
BIAB Nagels - Wat Is Het En Wat Doet Het
BIAB Nagels - Wat is het en wat doet het? Waar staat BIAB voor? BIAB (staat voor Builder In A...
Dit is het effect van zuivel op de huid!
Wat zijn de effecten van zuivel op de huid? Is zuivel wel of niet goed voor je huid?  Er zijn verschillende meningen...