BIAB Nagels - Wat Is Het En Wat Doet Het

BIAB NAILS 

BIAB Nagels - Wat is het en wat doet het?

Wat is BIAB?

BIAB (staat voor Builder In A Bottle) zit daar precies tussenin. Het is dikker dan shellac, maar dunner dan acryl. Het is verstevigd en voelt dikker aan, maar je kunt het er toch van af weken als je de bovenste laag wat op vijlt. Daarom is het niet slecht voor je eigen nagels. 

Wat doet BIAB met je nagels?

Met BIAB krijg je gezonde, stevige en lange nagels waarvan je niet bang hoeft te zijn dat ze snel scheuren. Je hoeft er geen aparte base én primer bij te gebruiken, want deze zitten al in de gel. Bovendien bevat de gel voeding die je nagels versterkt, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn.

Wat is het verschil tussen BIAB, Acryl en Shellac?

Acryl is dik en verstevigend, maar werkt beschadigend voor de nagel en moet eraf gevijld worden. Shellac is wat flexibel en wordt dunner op de nagel aangebracht, maar blijft soms niet altijd 2-3 weken zitten. 

Jij steelt de show met deze nagels

Naast het feit dat je nagels zo mooi glanzen zal de kleur heel mooi blijven zitten en niet verkleuren. De versteviging die aan gebracht zal worden blijft als een huis zitten en kan eventueel opgevuld worden. De BIAB blijft ongeveer 3-4 weken perfect zitten. Wil je ze toch eraf laten halen dan kan dat uiteraard of je kunt dat zelf met een thuis soak off kit ;-)


Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor iedereen geschikt! Ook voor degene die hele korte dunne flexibele nagels hebben die extra versteviging nodig hebben. 


De Behandeling

Bij de BIAB nails zal er een e-manicure uitgevoerd worden. Hierbij worden de nagels en nagelriemen gevormd zoals jij ze wilt en velletjes worden verwijderd zodat jij er maximaal plezier van hebt. De BIAB heeft over het algemeen natuurlijke 'nude' kleuren. Wil jij toch een kleurtje? De BIAB kan ook gecombineerd worden met Shellac eventueel. Biab nails hebben ook verschillende kleuren, dus je kan het zo fel of feestelijk maken als je zelf wil. Maar naturel houden kan natuurlijk ook ;-)Coagulatie
Co-a-gu-la-tie Al een paar jaar heb ik van die kleine...
BIAB Nagels - Wat Is Het En Wat Doet Het
BIAB Nagels - Wat is het en wat doet het?...
Dit is het effect van zuivel op de huid!
Wat zijn de effecten van zuivel op de huid? Is zuivel wel...