Camouflage therapie

Een tijdelijke oplossing terwijl we samen toewerken naar een blijvend stralende en mooie huid.

Wat is camouflage therapie?

Camouflage is eigenlijk geen “therapie”. Het is namelijk een behandeling met een tijdelijk effect. Behandelingen die donkere of lichte vlekken moeten bleken of donkerder moeten kleuren vertonen niet altijd het gewenste effect. 

Om een tijdelijke oplossing te bedenken, kunnen patiënten een dekkende camouflage gebruiken (deze is veegvast en waterafstotend) om in de tussentijd storende huiddelen minder opvallend te maken. Dit is met name van belang gedurende de dag, op het werk of bij sociale gelegenheden, zoals feestjes of recepties. 

Omdat er veel van dit soort producten op de markt verkrijgbaar zijn, is het vaak moeilijk een juist product en een bijpassende huidskleur te kiezen dat het best bij jou past. Het mooi en natuurlijk camoufleren van huidoneffenheden zal bovendien uw eigen zelfvertrouwen versterken.

Behandeling

Voorafgaand aan de behandeling (30-40 minuten) zal een kort en vrijblijvend intakegesprek plaatsvinden. Tijdens het vervolg consult zal samen met de specialist worden bekeken welke kleur of kleuren het meest overeenkomen met de eigen huidskleur. Daarna zal de specialist jou de juiste manier tonen waarop u thuis de crème kan aanbrengen.

 

De behandeling gaat om het egaliseren van de huid. Dit zorgt voor meer zelfvertrouwen en wij zijn er om jou hierin te trainen je eigen huid thuis te camoufleren. 

 

Declareren

Deze behandeling kan gedeclareerd worden en valt onder camouflagetherapie. 
Producten die bij de behandeling horen kunnen soms ook gedeclareerd worden. Dit hangt af van de verzekeringspolis. 

 

Indicaties

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft de foundation zitten?

De foundation is gemaakt om de hele dag goed te blijven zitten, ook na wat regen. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is per persoon verschillend, het leren camoufleren kan in 1 behandeling maar sommige hebben liever 2 of 3 behandelingen nodig om vlekkeloos te kunnen camoufleren.

Worden de producten ook vergoed?

Soms wel, dit hangt van de verzekeraar af. Lees hier voor dus goed de polis door. 

Kan alles worden gecamoufleerd?

Ja, bijna alles kan mooi gecamoufleerd worden zodat je er niks meer van ziet. Dit hangt wel van het huidprobleem af en de kleur. Wij zijn er op getraind om dit zoveel mogelijk te egaliseren.

Samen op weg naar jouw mooiste stralende huid

Camouflage behandeling reserveren?

Contact

Vragen? Let us know!

info@cottonclinic.nl