Voor verfraaiing op een subtiele manier


Botulinetoxine & Fillers

Matthijs Oomen

Cosmetisch arts bij Cotton Clinic

Dr. Matthijs heeft zijn opleiding tot arts afgerond in 1995 en is medisch specialist sinds 2003. In 2013 volgde zijn promotie.

Hij heeft in het verleden al gewerkt met injectables in het Gooi. Nu de kinderen de deur uit gaan is er meer tijd om de cosmetische behandelingen weer op te pakken.

Nu is hij begonnen bij Cotton Clinic!


Naast het werk ontspant hij graag met sporten zowel binnen als buiten de deur zoals hardlopen, hockeyen en in de sportschool. Hij heeft al enkele halve en hele marathons gelopen. Verder komt hij graag in Italië wat zijn favoriete land is zowel culinair en cultureel en heeft hij al enkele wijncursussen gevolgd.MD Codes™

Bij een traditionele fillerbehandeling wordt het ‘probleemgebied’ behandeld met fillers, waarna de huid op die plek verbetert. De benadering bij MD Codes™ is anders. We delen het gezicht op in zones en kijken per gebied naar de spieren, de botstructuur en het onderhuidse vet; factoren die bepalend zijn voor de uitstraling. Van de 75 MD Codes™ in het gezicht brengt de cosmetisch arts de gebieden die gelift kunnen worden in kaart, waarbij het gezicht te allen tijde in balans blijft. Deze holistische benadering is gericht op de langere termijn en geeft een heel natuurlijk resultaat.


Botulinetoxine 
Botulinetoxine geeft een ontspannende werking op de spieren en kan voor verschillende indicaties gebruikt worden. Het zorgt ervoor dat de huid niet meer gevouwen kan worden waardoor de lijntjes en rimpels vervaagd worden.

Een Botulinetoxine behandeling kan ingezet worden om verschillende soorten klachten op een natuurlijke en effectieve manier te behandelen. Zo kan Botulinetoxine er bijvoorbeeld voor zorgen dat u uw jonge uitstraling weer terugkrijgt. In onze moderne klinieken in Zaandam en Amsterdam beschikken wij over alle faciliteiten om de Botulinetoxine behandeling op de meest effectieve en professionele manier uit te voeren.

Fillers (hyaluronzuur) 
Fillers kunnen gebruikt worden om het volumeverlies in het gezicht te herstellen.

Rimpels, huidverzakking en wallen hebben een grote invloed op de uitstraling van het gezicht. Om het gezicht daar waar nodig extra volume te geven en gebieden als de lippen en de jukbeenderen te accentueren, maken wij gebruik van natuurlijke fillers. Met behulp van fillers krijgt het gezicht een boost en geven we u een energiekere en jongere uitstraling. 

- Uitsluitend gebruik van 100% veilige fillers
- Behoud van uw natuurlijke uitstraling
- Na één behandeling direct resultaat
- Behandeling ook geschikt voor mannen 


Behandelingen


Botulinetoxine behandelingen

- Frons                                  

- Kraaienpootjes                     

- Browlift                                

- Voorhoofd                            

- Frons + Voorhoofd.               

- Frons + Voorhoofd + kraai.    

- Browlift                                

- Gummy/bunny smile             

- Kin                                     

- Knarsen                               

- Transpireren                         Filler behandelingen

- Lippen

- Jukbeenderen
- Slapen 

- Neus-lipplooi

- Marionette lijnen

- Vermoeide ogen

- kaaklijn​​​​ 
Bij de injectable behandeling maakt de arts gebruik van:

  • Persoonlijke gegevens en voorgeschiedenis cliënt 
  • Vertrouwde en veilige middelen als botulinetoxine (Azzalure), hyaluronzuurfiller (Restylane en Profhilo)
  • Ieder gezicht is uniek en injectables zetten is dan ook maatwerk aan de hand van de MD codes
  • Speciale injectietechnieken (volgens collega-artsen dr. Arthur Swift (Canada) en dr. Raj Acquilla (UK) waardoor minder product nodig is
  • Verdoving te behandelen gebied (optioneel)

Heb je vragen over Botulinetoxine, fillers? Twijfel je nog? Maak snel een afspraak met Matthijs, hij geeft antwoord op al je vragen en samen komen jullie er vast uit.