Afspraak maken


Stap 1. Kies de behandeling die je wilt boeken. Het is mogelijk om meerdere behandelingen tegelijkertijd aan te klikken. Wil jij een duo behandeling die er niet bij staat of met meerdere personen komen? Bel/mail ons dan even. Kom jij voor huidtherapie? Dan worden alleen behandelingen met een behandelcode vergoed. 

Stap 2. Heb jij een favoriete medewerker? Kies bovenin de medewerker van jouw keuze of voor huidtherapie een AGB-specialist

Stap 3. Kies een dag en tijd.

Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in.

Stap 5. Kies om direct te betalen of in de winkel.

Stap 6. Controleer jouw mailbox voor de afspraakbevestiging. Niks gezien? Dan zit hij misschien in je spambox of bel ons. Wil jij annuleren of verzetten? Dit kun je zelf online regelen via je afspraakbevestiging. 


Wachtlijst: Is jouw plekje of tijd niet meer beschikbaar? Bel ons of mail ons. Soms kunnen wij wat schuiven in de agenda of jezelf dan op de wachtlijst, je krijgt dan een bericht als hij vrij is gekomen. Met een wachtlijst plekje heb je 50% kans op een afspraak.


Ben jij onverwachts verhinderd door ziekte of een andere reden en kun jij je niet meer afmelden 24 uur van te voren? 

Dan moeten wij helaas 50% van de behandelingsprijs in rekening brengen, wat de reden van afzegging ook is. Dit geldt ook voor corona gerelateerde klachten en als je noodgedwongen in quarantaine dient te gaan. Je kunt altijd iemand anders in jouw plaats laten komen. Op het moment dat jij een afspraak maakt blokkeren wij namelijk dit tijdstip voor jou in de agenda van de behandelaars. Zij staan klaar voor jou. Annuleringen kun je ook doorgeven via de mail indien dit minimaal 24 uur van te voren is gedaan.


Behandelingen in Zaandam

Behandeling boeken in Zaandam? Gebruik dan onderstaande widget.
Afspraak maken

Stap 1. Kies de behandeling die je wilt boeken. Het is mogelijk om meerdere behandelingen tegelijkertijd aan te klikken. Wil jij een duo behandeling? Bel/mail ons dan even. Kom jij voor huidtherapie? Dan worden alleen behandelingen met een behandelcode vergoed. 

Stap 2. Heb jij een favoriete medewerker? Kies bovenin de medewerker van jouw keuze. 

Stap 3. Kies een dag en tijd

Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in

Stap 5. Kies om direct te betalen of in de winkel 

Stap 6. Controleer jouw mailbox voor de afspraakbevestiging. Niks gezien? Dan zit hij misschien in je spambox.


LET OP: Is jouw plekje niet meer beschikbaar? Zet jezelf dan op de wachtlijst, je krijgt dan een bericht als hij vrij is gekomen.

Andere behandelingen

Behandeling boeken in Amsterdam? Maak hieronder een keuze om de afspraken widget te openen.
Cotton Clinic Amsterdam
Liever langskomen in Amsterdam? Boek dan via onderstaande knop je afspraak.

Ben jij onverwachts verhinderd door ziekte of een andere reden en kun jij je niet meer afmelden 24 uur van te voren? 

Dan moeten wij helaas 50% van de behandelingsprijs in rekening brengen, wat de reden van afzegging ook is. Dit geldt ook voor corona gerelateerde klachten en als je noodgedwongen in quarantaine dient te gaan. Je kunt altijd iemand anders in jouw plaats laten komen. Op het moment dat jij een afspraak maakt blokkeren wij namelijk dit tijdstip voor jou in de agenda van de behandelaars. Zij staan klaar voor jou.

Wat hebben anderen te zeggen over ons?